this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2017-09-10 01:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:dzer, gig, sport, uk

bija lielisks vakars. saņēmos un satikos ar Elenu. aizgājām uz biešu dejošanas nodarbību. tur mācīja valsi (atkal). Elena man tur dīca, lai es vedot viņu prom, bet uz nodarbību es piespiedu viņai palikt. hehe.
pēc tam, kad sākās sociālās dejas, Elena teica, ka davaj ejam uz gotu bāru, tur būšot dragons. padomāju, teicu: "ok. I'm tired of this anyway. I don't get touched by this many women in a week, let alone in an hour." gotu bāru ar dragonu neatradām gūglē. es atradu rokeru bāru netālu. domāts - darīts. gājām. pa ceļam padirsāmies ļoti veselīgi. Elena ir lielisks cilvēks. ar viņu var visu, visu apsmiet un arī izrunāt, vienlaicīgi apsmejot. tralalā un tā. pie roka daivbāra durvīm I got manhandled. bet nu. iegājām iekšā, tur bija drūmie metaļori. man mugurā bija puķaina kleita un zilas kedas. Elena bija biksēs un oversized džemperī. bet nu, tur bija daži vēl neiederīgāki ļauži, par kuriem mēs lieliski paņirgājāmies. iedzērām. parunājām, pasmējāmies. man trūkst balss tagad, cik smieklīgs vakars bija. also, tur vienā stūrī ik pa laikam kaut kādi čuvaki drūmi hujārīja ģitāras un kliedza mikrofonā. visas dziesmas bija tādas, kas visas likās pazīstamas no kaut kādiem 80-90tajiem :D bet ne gluži, lai būtu precīzi tās. uzzināju, ka Elenai patīk gotiskas rudmates. vai es jau teicu, ka nosmējāmies? sarunājām, ka atradīsim labākus veidus kā tikt mā no turienes, tad iesim uz rokeru daivbāru vēlreiz.

cik uzjautrinoši, kā mums vajadzēja 2 gadus garu puslīdz blā huiņas runāšanu, kas kļuva kvalitatīvāka un kvalitatīvāka, lai beidzot pēc 2 gadiem sāktu runāt tik šausmīgi kvalitatīvu un īstu lietu. tā, ka es viņai kaut kādā ziņā pat uzticos beidzot.

mājupceļā klausījos AFP dīvaino gōtu albumu. apm ņurd.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kochka
2017-09-11 11:40 (saite)
Mani sajūsmina jūsu dreskoda pārkāpšana metaļugu bārā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2017-09-11 16:22 (saite)
nu, mēs jau nezinājām, ka iesim uz drūmo metaļoru bāru. also, tur laikam bija tā, ka es iegāju tualetē un tur jau kaut kāda drūmā metaļore vēma blakus kabīnē :D bija ap 9 vakarā, kaut kas tāds.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?