this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2016-08-08 13:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:rakst, sapn

Vai ir kāds veids, kā sākt labāk atcerēties savus sapņus?

Kārtējoreiz nokavēju šorīt, jo labāk gribējās dzīvot dīvainajā sapnī. Esmu pilnīgi pārliecināta, ka es no saviem sapņiem varētu uzrakstīt lieliskus stāstus. Ja tikai tos labāk atcerētos. Jo nu tur jābūt kaut kam labam, ja jau tik ļoti negribas no tiem mosties. Šorīt likās, ka varētu ņemt un ieslīgt komā, ja tikai tas garantētu konkrētā sapņa turpināšanos.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]degeneralis
2016-08-08 18:44 (saite)
Kaf ļoti senā jaunībā interesējos, bija visādas pamācības - tiklīdz pamostas, jāpieraksta; jāliek modinātājs uz konkrētu laiku, kas atbilst rem fāzei; jāiemācās atpazīt dream signals, lai apjēgtu, ka sapņo u.t.t. pagugle lucid Dreaming, varbūt kas labs atradīsies.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2016-08-09 11:11 (saite)
Hmm, būs jāpagūglē. Man gan vispār nu tā jocīgi ar to mošanos, diez gan varu nogulēt tādā kā pusmiegā - pussapnī, pusnomodā. Tad neko nevar pierakstīt. Bet, kad pamostas, tad vairs nekā atmiņā nav, ko pierakstīt. Bet nu, redzēs, moš sagūglēsies kas labs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]samantta
2016-08-09 10:07 (saite)
Man nav ieteikumu par atcerēšanos, bet reizēm bezmaz vai labāk, ka neatceries. Pagājušonakt, saproties, izlasīju kaut kādā horoskopā, ka 9. augusts ir nozīmīga diena un dzīve man rādīs zīmes un īpaši jāpievērš uzmanība sapņiem. Pamodos šorīt no svaiga sapņa, ka biju Downton Abbey virtuvē un cepu cūkas cepeti. Laikam dzīve saka, ka jābeidz būt vegānam :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2016-08-09 11:12 (saite)
:D mjā, ak tie nozīmīgie datumi, vienmēr kaut kas dīvains notiek tajos. Bet labākais, ka Downtown Abbey :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?