this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2016-07-30 02:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:fucking sober
Mūzika:David Bowie - Let's Dance
Entry tags:dziesm, rakst, relat, tv

nav pietiekami agrs vai vēls. ir kaut kāds jocīgs laiks un es esmu noskatījusies jau divus raidījumus saistībā ar David Bowie. trešo nevaru vairs noskatīties, sirds lūzt. un ir tik daudz tur par ko lūzt. viņš bija tik fantastisks. neatkārtojams... nē, kuš, miers, kaķ, miers.

bet dažas dziesmas atgādināja par to, kāda bija mana dzīve pirms apmēram 12 gadiem. un atgādināja par to, cik ļoti vienkārši priekš manis ir sarežģītas attiecības ar cilvēkiem. cik ļoti nemāku gaidīt konkrētas lietas, bet kaut kam abstraktam... jā.

zinu, ka šis ir tas brīdis, kad ņemt savu notebook un pildspalvu un pārvērst visas šīs sajūtas neskaitāmu dzejoļu rindās.
bet tā vietā gribas tikai sēdēt zem segas un sērot.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rediiss
2016-07-30 18:50 (saite)
es vēl joprojām nevaru neko par viņu ne skatīties, ne klausīties :( bet nu gan jau ar laiku atlaidīs

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2016-07-30 19:06 (saite)
mums te katru vasaru ir diez gan svarīgi un lokāli ļoti slaveni klasiskās mūzikas koncerti Rojālajā Alberta Hallē. šogad viens no tiem bija ar dažādiem mūziķiem pusorķerstra pavadībā viss viens liels tribute Bowie. tas likās tik saviļņojoši, skatījos pa tv. un tur visvairāk aizķēra, kad instrumentāli tikai spēlēja to Lets Dance un publika pati sāka skaļi dziedāt līdzi. I mean, visi vienojās kopā un bija skaļi un pārliecinoši dzirdami. tas bija tik... nu TIK! uhh. un pēc tam rādīja vienu documentary. un pēc tās - vēlvienu, bet to tiešām vairs nejaudāju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2016-07-31 22:59 (saite)
akdies, es nevarētu izturēt, man liekas! bet tas noteikti bija tik skaisti. man jau lasot vien kaklā sažņaudza.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2016-07-31 23:05 (saite)
tas bija ļoti skaisti. un es laikam esmu tomēr ar zināmām mazohisma nosliecēm. bet varbūt viņa mūzika ir kaut kas tik skaists, no kā nevaru atteikties, par spīti visam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?