this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2016-07-21 18:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:darbs, dzer, klab, lv, pasaule, tehn, uk

par morālo deģenerālismu runājot, iepriecēju vienu mūsu direktoru, ļaujot viņam izklaidēties ar mūsu jaunajiem automated test solutions. Kas gan nozīmēja to, ka pašai bija jāatrod sev kas cits, ko darīt. Jo strādāt tālāk pie šī solution būs vērts tikai tad, kad iepriekšminētais direktors visu būs salicis tā, kā ir "pareizi". Nē, tas nekā mani ne aizvaino, ne jebkādas citas nelabas emocijas. Tikai, nu, jautri. Pateicu kolēģim, kurš jau uztaisījis sev vienu tādu, bet tika par to mega nokritizēts, ka jāizmanto brīdis, kamēr vēl citi ir ieinteresēti šajā projektā. Vienmēr varam pagūt sapist pa savam.

Gozos saulē pie upes, gaidu Džonu (neatceros, kad viņš pēdējoreiz būtu bijis laicīgi). Elpoju ūdens un alus smaržu sajaukumu. Klausos Nick Cave (atkal sāku... Vienbrīd bija pārgājis) un domāju par to, cik jocīgi ir tapt ievietotam "morālo deģenerātu" kategorijā, tikai tāpēc, ka dzīvo ne tur, kur piedzimi. Un tā nabas saite vispār. Pēc tās nabassaites teorijas, mums visiem vispār nevajadzētu pamest vecāku mājas. Dzīvotu visi vienā mājā, paaudžu paaudzēs.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kuminjsh
2016-07-22 00:38 (saite)
Nu manuprāt, morāls deģenerāts drīzāk ir cilvēks, kurš sev nepazīstamus cilvēkus auc par tādiem. Varu saderēt, ka šis ļautiņš pieder pie tiem, kas jūtas gana smalki, lai rupji izturētos pret pārdevējiem, oficiantēm vai apkopēju darbā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2016-07-22 15:44 (saite)
Nu, pa lielam man ir vienalga, ja mani sauc par morālu deģenerātu, bet, nu ne jau tāpēc, ka dzīvoju citā valstī. ir tomēr tā sajūta, ka es ļoti centos un smagi pūlējos un viss tāds, lai tiktu pie savas jaukās dzīves te, Lielmiestā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?