this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2015-10-17 18:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:dzer, food, gig, lv, relat, uk

vakar tātad biju uz Dara O Briain iekš tā Hammersmith Apollo. jāsaka, ka nosmējos līdz asarām acīs dažas reizes. nu lieliski, lieliski. rekomendēju visiem. ļoti labi un ļoti tieši. Mazajam Puikam un dzīvesbiedram arī patika. pēc tam mēs ar Mazo Puiku un vēlvienu jaunieti bijām šur tur iedzert. beidzās tas viss ar šeriju pie Mazā Puikas. so far, so good.

šorīt ap 10am mani pamodināja telefona zvans, ka jāiet brančā. pārmaiņas pēc tiešām arī bijām brančā. bija lieliski. man ļ. garšoja. un jāpiezīmē, ka pēc tāda labā branča visu dienu nemaz negribējās ēst. pēc tam aizdevāmies uz Emirātu gaisa tramvaju. protams, ka tajā vagonā, kurā iekāpām mēs, bija errors pa ekrāna vidu (skatīt instragrammas). nē nu, labi, ka tur būts un tas izdarīts. tick the box and move on. pēc tam pavizinājāmies ar DLR un atbraucām atpakaļ uz Čiziku, kur Mazais Puika kolektēja savu bezmaksas kūciņu. kamēr viņš tur laizījās ap lemon čīzkeiku, tikmēr es nolēmu atcelt randiņu. bet uz latviešu tusu tāpat negribu iet.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nav_te
2015-10-18 01:52 (saite)
Dikti gribējies satikt kādu latviski runājošu cilvēku Londonā, kas zina, kas ir klabe ( varbūt tas ir vīns, kas runā). Gribi saskrieties kādreiz?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?