this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2015-10-08 17:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:relat

nez, vai es vispār vēl mācētu būt kopā ar kādu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2015-10-08 19:28 (saite)
Jā, par šo arī pirms laika padomāju. Padomāju, padomāju, izdomāju, ka ne un tagad par vienu domājamu lietu mazāk:))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-10-08 19:55 (saite)
Man kaut kā nesanāk tik viegli ar to samierināties. It kā ir cerības vēl kādreiz iesaistīties. Bet katru (es sākumā pārrakstījos, rakstīju "kautru". Freudian slip?) reizi, kad kas tāds draud, automātiski friendzonēju. Laikam vajadzētu pieaugt un būt reālistiskai. Bet nu nez :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neoplasm
2015-10-08 20:26 (saite)
mani ir biedējuši ar domu, ka jāprecās jauniem, jo uz vecumu kļūstam nīgri un neelastīgi viskādos svarīgos jautājumos un ar laiku jau izkopjas viskādi paradumi un gaume uz visu ko, līdz ar ko aug arī saraksts ar visu to, ko ne par ko nespējam paciest.
tamdēļ esmu laulības institūtam atmetusi ar roku, jo, lai arī pagaidām vēl samērā elastīga, uz kompromisiem esmu arvien mazspējīgāka un negribu nevienam dzīvi sabojāt :)
tas gan noteikti ir arī gribēšanas jautājums, though, jo ja tā kārtīgi samīlās, tad ir redzēts, ka Nesmēķētājs sirsnīgi mutē smirdīgu Smēķētāju [!!] :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-10-08 20:34 (saite)
Lūk arī mana problēma :D esmu diezgan izveidojusi viedokļus par lietām un vispār liekas, ka gan mani grūtāk paciest, gan es grūtāk paciešu. Bet tā romantiskākā noskaņojumā ir zināma vēlmīte tomēr kādu pamutēt. Nav obligāti smēķētāju :D un nav obligāti jāprecas. Precēšanās man galīgi nesaista. Bet tā on regular basis sirsnīgi pamutēt kādu vienu cilvēku, ar kuru vieno arī cita veida intimitātes, tas varētu patikt. Bet citos noskaņojumos tas viss liekas baigā buļļkaka un tikai sarežģījumi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?