this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2014-11-12 09:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:lv, relat, studies

maasa bezmaz apvainojaas, kad saaku smieties par to, ka vinjai skolaa esot maaciijushi par personiibu tipiem. nu tiem tur, melanholikjiem, holeerikjiem, sangvinikjiem un kas tur ceturtais bija. bet nu atvainojos, tas ir kaut kas tik novecojis... (maasa uz to aizvainoti bija teikusi, ka nevarot buut novecojis, jo maacot tak vinjai skolaa! uz to gan es savaldiijos un muti patureeju) bet nu redz, muusdienaas tu vairs neesi prosta melanholikjis ar holerikja noslieci. meegjinaaju gan iepiiksteeties, tad how come uz mani var attiecinaat gandriiz visus tipus taa neiespringstot? nee, tagad esot tochna taa, ka divi tipi un mosh treshais maisaas. un skolotaaja esot staastiijusi par tiem tipiem un esot baigi atbilstoshi vinjas klasesbiedriem! (uz ko es atkal muti patureeju, bet tas jau saaka prasiit paarcilveecisku speeku)

kursh izgudroja to briinishkjiigo priekshmetu - Eetika?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]x_f
2014-11-12 16:00 (saite)
Flegmatiķi. :P
Mums vēl bija jāpilda garumgarš tests, kur noskaidrojās, ka esmu uz robežas starp diviem, netālu no pārējiem diviem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2014-11-12 16:48 (saite)
ak jaa. :)
jaa, jaa, tur tie milzu testi. der tiem, kam patiik aizpildiit anketas. un izklaidee tos, kuri atbild taa, lai sanaaktu konkreets, pasha jau ieprieksh izveeleets, rezultaats.

bet tieshi tas bija mans punkts, ka muusos visos ir pa druskai no katra "tipa". kaa shie "tipi" vispaar var tikt izshkjirti? bet nee, redz, skolotaaja teica un tam jaatic. un tachu klasesbiedriem kaut kas tur atbilda. protams, ka atbilda, jo visiem viss kas atbilst. tik pat labi var lasiit horoskopus. un mani tieshaam cep tas, ka cilveeki nevis domaa ar savu galvu, bet tic visaadiem testiem un "tipiem", jo Skolaa taa maaca. jo Skolaa nekad neko novecojushu un nepreciizu nemaaca. jo Skolai vienmeer taisniiba. un tad ieliek sevi kaut kaados mistiskos raamjos, uzvedas attieciigi raamjiem un briinaas, kaapeec nav laimiigi.

(drausmiigi sacepinaaja :D)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lidaka
2014-11-12 17:44 (saite)
nu, ja, ne to vien skolaa maaca. kaa vienmeer, skolaa iemaaca lietas, kas vajadziigas, lai nokaartotu eksaamu, un tad palaizh dziivee maaciities, kaa tad tur iisti ir.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2014-11-12 17:57 (saite)
taadaa gadiijumaa, es gribeetu, lai katrai skolai virs durviim izkarina labi salasaamu disklaimeri, ka vinji neatbild par maaciibu saturu. jo nu, dazhi cilveeki njem un Tic tam, ko tur staasta un aizver acis uz to "kaa tad tur iisti ir", jo skolaa maaciija "savaadaak".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lidaka
2014-11-12 18:01 (saite)
hahaha :))

un varbuut veel "the content of this education is for mature audiences only. you are engaging in it at your own risk"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2014-11-12 18:19 (saite)
bet tur jau taa probleema, uz skolu ta dzen nepilngadiigos :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?