juvenal ([info]juvenal) rakstīja,
@ 2024-06-19 18:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nejauša ğeoinženierija: https://www.cnbc.com/2024/06/19/geoengineering-study-shipping-regulation-made-climate-change-worse.html

Kuği samazināja sēru izmešus un tas var būt liela daļa no skaidrojuma, kāpēc 2023. Gads bija karstumu rekordgads.

Nez, kā šogad pasaule cīnīsies ar karstumu viļņiem? Vai tiešām kādi influenceri neatgādinās par ğeoinženierijas izvēli? Uztaisīs spiedienu uz politiķiem?

Varbūt kāds ASV štats neizturēs un ieviesīs lokālus mērus ar kādu no ğeoinženierijas stārtapiem? Un aizstāves to kā tiesības uz dzīvību?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2024-06-21 01:06 (saite)
Es nemāku atbildēt uz šādiem jautājumiem, jo Skota Aleksandra blogs ir visiem pieejams un katrs var atrast, ko tieši viņš ir rakstījis un uz kādiem datiem balstījies.

Es katru dienu izlasu vismaz 10 dažādus blogus. Šīs lietas es lasīju pirms kāda 1 un 3-4 mēnešiem. Mana atmiņa nav tik laba, lai paturētu prātā visus datumus, it īpaši par zemas prioritātes lietām. Man tos atkārtoti atrast aizņems tikpat daudz laika kā tev. Kāpēc tu gribi, lai es to darītu, ja tevi tas interesē vēl mazāk? Jo citādi jau tu būtu gatavs ielikt vismaz tikpat daudz pūļu meklēšanā, cik tu sagaidi no otra.

Turklāt es nedomāju, ka ir jēga atrauti lasīt kādus faktus. Ar lietām ir jāiepazīstas vispusīgi, izlasot vispirms pamatkursu un pēc tam daudzpusīgus materiālus. Iedodot kaut kādu atsauci tam, kurš nav šajā plūsmā, tā visdrīzāk tiks aplami interpretēta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?