Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2021-11-08 09:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
i
interesanti:

ka LV slimnīcu tīklu samazināja, pārprofilēja, centralizēja, prihvatizēja un visādi citādi likvidēja veselības ministrija ar aktīvu politiķu atbalstu, ka tieši politiķi bija tie, kas gadiem ilgi nedeva naudu medicīnai, un beidzot ir redzamas sekas, BET, tiek mēģināts iestāstīt, ka pie visa vainīgi esot nevakcionētie, un šos, lūk, tagad neārstēšot, likšot maksāt papildus utt. Labi, ka ir tādi nevakcinētie, citādi nāktos atzīt, ka pie visa ir vainīga (partija) valdība un ministrija.
tb, ja nevakcinēto nebūtu, viņus nāktos izdomāt :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polija
2021-11-08 19:37 (saite)
šo es arī pati piedzīvoju, kad mani pirms padsmit gadiem Zsvētkos aizveda uz Siguldas slimnīcu, jo tak vistuvāk. Nu jā - aparatūra viņiem ir, ij datortomogrāfs ij kas tur vēl ne, bet 26.12 - nav neviena, kas varētu veikt izmeklējumus.. Pačamda mani tur, pasaka "aj - nekā jums tur nav, sasists, brauciet mājās uz Rīgu, aizejiet pie ārsta".
Tā kā lāga nevarēju pakustēties pat tik tālu, lai tiktu līdz auto, kas mani varētu aizvest uz to Rīgu, izskandalēju, lai mani ved tomēr ar ātrajiem uz slimnīcu. Gaiļezerā uztaisīja izmeklējumus, konstatēja aknu plīsumu, iekšējo asiņošanu, steidzami jāoperē.. A mazajā slimnīcā speciālisti sūta mājās nomirt..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?