Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2021-11-05 14:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
md
mazliet dīvaini

Mēdiji un kolēģi no LV medicīnas sistēmas publiski un intensīvi "spārda" I.Aizsilnieci, lai gan viņas teiktais (ko es izlasīju/dzirdēju) sakrīt ar UK manītajām (un piedzīvotajām) ārstēšanas vadlīnijām. Veikt analīzes, mērīt skābekļa %, nenovest pacientu tik tālu, ka jāved uz slimnīcu.
Un skābekļa koncentrators un puldometrs gan mājas , gan slimnīcas apstākļos ir krietni vien ieteicamāks, lētāks un efektīvāks, nekā mehāniskie elpināšanas aparāti, pēc kuru pielietošanas, citējot kādu LV mediķi, "tas ir vienvirziena ceļš", un ne uz izveseļošanos.

/Ja LV ir uzstādījums - vairāk saslimušo un nāvju, lai tiktu pie papildus līdzekļu "sazāģēšanas", tad gan viss ir pareizi, tādi kā I.Aizsilniece, P.Apinis, kas runā par profilaksi, ir jāsit, lai citi baidās!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2021-11-05 18:09 (saite)
Ja bērnam ir doti trīs dažādu antibiotiku kursi, kas nepalīdz, tad vai nu tā ir kaut kāda ļoti smaga problēma, kas nosūtāma tālāk pie speciālista (jo šis bērns ir smagā stāvoklī, ka nespēj pat mācīties utt.), vai arī tur vispār nav bakteriālas infekcijas un ir problēma ar vecākiem, parasti, māti, kas vairs nespēj adekvāti novērtēt sava bērna veselības stāvokli un katru aizelsu no fiziskas slodzes vai saaukstēšanos panikā uzskata par smagu stāvokli.

Bet to jau nevar tā tieši pateikt, nu to otro gadījumu, tāpēc nav brīnums, ka daudzi ārsti padodas tumšo spēku pusei un piedāvā homeopātiju. Ar mazāk blakusparādībām bērna veselībai tikai var uzlaboties.

Maziem bērniem nav placebo efekta, bet viņu vecākiem ir. Un reizēm tas pat ir svarīgāk ārstēt šos vecākus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?