Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2016-11-16 21:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
by the way
kā pirms tēvoča bērēm un bērēs uzsvēra tante:
"nekad, nekad neziedojiet naudu nevienam, kas taisās mirušos ar lidmašīnu vest atpakaļ!"

Īrijā kremācija lētāka nekā LV (simtos tb), pelnu urnu drīkst vest rokas bagāžā, urnas apglabāšana LV kapos ir vienkāršāka, atkrīt milzums juridisku papīru, laika, nervu.
katrs gan izklaidējas, kā grib ;)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]muzungu
2016-11-18 22:46 (saite)
Tu esi kretīns. Reāli kaisi sāli uz brūcēm, cilvēkiem kuriem jau tā ir sāpīgi - te daudzi bija kopā ar viņu pirms slimības, mani ieskaitot. Ziedoja naudu kad saslima, atbalstija cik varēja un jā, arī man ir biļete uz Gruziju, ar nožēlu jāsaka, ka nu jau vairs ne mērķa piepildīšanai.
Tu tik pārgudri runā par cilvēku, kuri nepazini, dodot padomus, kas nav vajadzīgi. Ir jāpaklusē, kad vajag. Vairāk izskatās pēc apzinātas vēlmes sāpināt visus vēl vairāk. Saprotu, ka esi pieradis pie atlaidēm dzīvojot UK, bet tas neattiecs uz šādiem gadijumiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]indulgence
2016-11-19 13:39 (saite)
Tu biji kopā ar [info]jan09 onkuli viņa dzīves pēdējās dienās?! Un tas onkulis Gruzijā dzīvojis, kur [info]jan09 viņa bērēs bijis? [info]krii arī sakās esam bijusi onkuļa bērēs, tu arī. Tas labi, ka tik daudzi paziņas snieguši [info]jan09 palīdzīgu plecu, onkuli zaudējot. Tikai kāpēc par kretīnu jāsauc? Viņš tantes ieteikumam nepiekrīt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]muzungu
2016-11-19 23:50 (saite)
Es zinu par ko es runaju. Jan09 zin par ko es runāju, un jopcik, arī TU zini par ko es runāju! Kāda X (bija cits vārds padomā) tagad aiz kaut kādas debīlas vīrišķu solidaritātes, Jūs jaunais cilvēks (bija cits vārds padomā) lejat man šito svietu? Cammon! Varbūt vienkārši beidzam tēlot dievus un daram to, ko šobrīd katrs gribam darīt - sērot, palīdzēt, ignorēt, iet savās gaitās? Cammon!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kreiza
2016-11-20 12:06 (saite)
1000 plusi. Nevienam neinteresē otra bēdas, ja par to netiek uztaisītas milzīgas akcijas ar naudas vākšanu un tml. Cilvēki aiziet klusi un bez sabiedriskā pompa, jo neuzskata, ka ir kaut kas tik īpašs šajā pasaulē, lai vāktu naudu glābšanai vai apbērēšanai tā, kā ģimene nevar atļauties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?