februāris

Posted on 2012.02.05 at 12:12
Tags: , , , , ,
nepietiek jau ar to, ka ir elles spelgonis, trešā progonoze jau vismaz nedēļu (izskatās, ka barometrs labprāt uzrādītu vēl augstāku atmosfēras spiedienu, nekā rāda šobrīd, bet nav vairs iedaļu), vēl arī pilnmēness nāk. notresījos visu nakti pa gultu kā lietuvēna apsēsta un skatījos visādas bezjēdzības. murgus nē, nekas baigi briesmīgs nebija, tikai un vienīgi nebeidzama, nogurdinoša bezjēdzība. jāatzīst gan, ka aizpagājšnakt sapņoju ko ļoti skaistu - metu ārā visādus krāmus un pēc tam piesnigušā dārza viena pēc otras uzplauka visādas krāsainas un liegas puķītes.

Photobucket

un kad Kārlis gāja uz darbu, Golfiņš nepieleca. kad man būs jāiet, mēģināšu vēlreiz. ļoti ceru, ka izdosies.

Comments:


GonzoKd
[info]gonzokidd at 2012-02-05 12:30 (Saite)
"Nibiru vadātāja" sindroms?
imagine
[info]minchux at 2012-02-05 16:08 (Saite)
Pirmais teikums daudzko pasaka. Man arī liekas, ka kaut kas Gaisā Neir.
*
[info]inese_tk at 2012-02-06 13:51 (Saite)
gaisā kaut kas neir jau gandrīz no paša janvāra sākuma. šobrīd liekas, ka mazliet sāk laist vaļā, bet nez. to neirumu jūt arī Kārlis un Līga un gan jau vēl kāds.
iepriekšējais tāds neir laiks bija oktobrī un daļā novembra. nu vismaz pēc manām un Kārļa sajūtām. un tas nekādi nav saistīts ar kaukādām personīgām nebūšānām.
vnk sajūta, ka ēters nav tīrs, ka ēterā traucējumi, ka viss tāds nogaidoši saspringts.
imagine
[info]minchux at 2012-02-06 16:25 (Saite)
mjam. Jāpaštuko, ko es darīju oktobrī/novembrī. Man te pašai visādi emociju zvēriņi tekalē apkārt, bet, protams, klasika ir visu norakstīt uz jauno ģimenes stāvokli un visādu iekšējo fizioloģiju, kas dāmai jāpārlaiž pēc radībām, bet esmu secinājusi, ka atrunas ar klasika mani neuzrunā, vairāk individuālie "uzdevumiņi" :). Nu jā, bet spīdekļi arī mēdz sakārtoties kā vajag un nevajag. Vnk es te padzirdu, ka pēdējās dienās cilvēki kaut ko priekš sevis tīri emocionāli risinājuši. Citādi, par laimi man ar ierobežotu cilvēku loku ir sadarbība caurmērā, tapēc citus ir/neir nevaru pateikt. Vienīgi citreiz sajūtu savējās sakarības ar kaut kādām zemeslodes tajā brīdī notiekošajām sakarībām.
*
[info]inese_tk at 2012-02-10 15:09 (Saite)
ō, interesanti, paldies
Previous Entry  Next Entry