februāris

Posted on 2012.02.05 at 12:12

Comments:


*
[info]inese_tk at 2012-02-06 13:51 (Saite)
gaisā kaut kas neir jau gandrīz no paša janvāra sākuma. šobrīd liekas, ka mazliet sāk laist vaļā, bet nez. to neirumu jūt arī Kārlis un Līga un gan jau vēl kāds.
iepriekšējais tāds neir laiks bija oktobrī un daļā novembra. nu vismaz pēc manām un Kārļa sajūtām. un tas nekādi nav saistīts ar kaukādām personīgām nebūšānām.
vnk sajūta, ka ēters nav tīrs, ka ēterā traucējumi, ka viss tāds nogaidoši saspringts.
imagine
[info]minchux at 2012-02-06 16:25 (Saite)
mjam. Jāpaštuko, ko es darīju oktobrī/novembrī. Man te pašai visādi emociju zvēriņi tekalē apkārt, bet, protams, klasika ir visu norakstīt uz jauno ģimenes stāvokli un visādu iekšējo fizioloģiju, kas dāmai jāpārlaiž pēc radībām, bet esmu secinājusi, ka atrunas ar klasika mani neuzrunā, vairāk individuālie "uzdevumiņi" :). Nu jā, bet spīdekļi arī mēdz sakārtoties kā vajag un nevajag. Vnk es te padzirdu, ka pēdējās dienās cilvēki kaut ko priekš sevis tīri emocionāli risinājuši. Citādi, par laimi man ar ierobežotu cilvēku loku ir sadarbība caurmērā, tapēc citus ir/neir nevaru pateikt. Vienīgi citreiz sajūtu savējās sakarības ar kaut kādām zemeslodes tajā brīdī notiekošajām sakarībām.
Previous Entry  Next Entry