hestia ([info]hestia) rakstīja,
@ 2011-06-24 20:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Bat For Lashes - Sad Eyes

Gāju pa ielu un domāju, ka dzīve nekad vairs nebūs skumjāka kā tieši šajā brīdī. Vasara- vienīgais reālais gadalaiks, šis zaļais, mistiskais samudžinājies briesmonis, šķita nepanesama. Varbūt nepanesami vientuļa. Jo nevienā citā gadalaikā vientulība tik ļoti neuzlien virspusē. Tik konstanti. Tik visuresoši.
Man priekšā gāja jauna meitene pelēkās treniņbiksēs ar netīrumu pleķi uz dibena. Viņu pavadīja īsāks zēns, pazudis džempera kapucē. Šī aina man nezkādēļ šķita ļoti zīmīga. It kā tajā būtu iemiesojusies dzīves neglābjami aizejošā godība.
Man ir bail. Bailes vienkārši reizēm iestājas.
Man brīžiem šķiet, ka man nav nākotnes. Vismaz es nevaru iztēloties savu nākotni.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pelnufeja
2011-06-24 20:19 (saite)
Tieši mana sajūta - pēdējie divi teikumi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hestia
2011-06-24 20:24 (saite)
Man žēl, ja tā. Bet negribas ticēt, ka tiešām tā. Vidusskolas beidzēji parasti ir nākotnes vīziju pilni. Beidzot sākas "īstā, lielā dzīve" u.t.t. Un vispār- es, piemēram, skaidri zinu, kādēļ nevaru iztēloties nākotni- pati esmu vainīga pie savas dzīves, bet Tavējā dzīve vēl ir visādu iespēju pilna.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pelnufeja
2011-06-24 22:29 (saite)
Es domāju, ka arī Tev būtu iespējas, ja Tu tās gribētu.
Es tieši nesen vienam cilvēkam teicu, ka man septembrī būs 20 un ka es jūtos ļoti veca, uz ko saņēmu atbildi, ka tad taču viss tikai sāksies, bet man pašlaik ir ļoti skaudra dzīves beigu sajūta, nu, ka visam svarīgajam jau ir bijis jānotiek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hestia
2011-06-24 22:46 (saite)
Man ir 27, un es jūtos veca un neglīta. Tas nav jāuztver burtiski. Es jau nedomāju, ka esmu veca vai neglīta. Vienkārši sajūta tāda. Kad man bija 20, man šķita, ka viss labākais dzīvē vēl būs. Bet tas ir tāds pateicīgs vecums- 20-25. Vispatīkamākais. Pēc 27 sāk kļūt bail. Tā īsti, patiesi bail par dzīvi kā tādu. Un tās ir tādas tumšas, aukstas bailes. Laikam ir tomēr kāds pamatots iemesls tam, ka šajā vecumā cilvēki parasti ir apprecējušies un saražojuši vai iecerējuši bērnus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

(Nodzēsts puksts)

[info]hestia
2011-06-24 22:20 (saite)
Jā, precīzi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iokaste
2011-06-24 22:39 (saite)
nav pižika un atrunu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?