hestia ([info]hestia) rakstīja,
@ 2009-12-07 16:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Beethoven - Moonlight Sonata

Noskatījos Исаев un raudāju. Sen nebiju raudājusi pie filmas, varbūt vispār sen nebiju raudājusi. Manas dienas tikmēr ir kā putni, viegli, ar ātru vielmaiņu, ar tukšiem vēderiņiem, ēnas pāri krēslainām debesīm. Pa dienām es mīlu salt, un tā aukstuma kārtiņa pār ādu liekas piedodam citādāk izplūdušajai realitātei nedaudz asuma, nedaudz īstenības. Tikai nedaudz.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2009-12-07 16:25 (saite)
es nesen raudāju divas dienas pēc kārtas. apstākļos, kuros nekas nebija noticis vai vainas. tikai svešuma dēļ.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hestia
2009-12-07 16:30 (saite)
Svešums ir pietiekoši liels iemesls. Sevis dēļ es raudu reti, man tas uzdzen riebumu, jo es vienmēr apzinos, ka tā ir visparastākā sevis žēlošana brīžos, kad neviens cits nežēlo (un nesaprot). Toties pie filmām mīlu raudāt, es vienmēr atceros tās filmas, pie kurām esmu raudājusi. Vienmēr raudu The Lord of the Rings 3. filmas laikā vairākās vietās, tā līdz šim ir slapjākā filma manā vēsturē :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2009-12-07 16:35 (saite)
es mēdzu raudāt arī tad, ja kāds mani (pa īstam) pažēlo, bet es jau esmu pinkšķis.

saņēmu Tavu vēstuli :)

agrāk man šķita, ka filmas skatoties gandrīz nekad neraudu. bet tad vienā vakarā (pirms kāda gada) noskatījos The Kite Runner un Seven Pounds. ļoti raudāju pie abām :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hestia
2009-12-07 16:41 (saite)
Neiet man kopā Tu un apzīmējums "pinkšķis", nevaru to iztēloties :) Kaut kā vienmēr Tevi uztveru kā saprātīgu, savāktu, daudz stabilāku nekā, piemēram, es. Tevis pieminētās filmas neesmu redzējusi, kaut kā pēdējā gada laikā no Holivudas filmām izvairos, skatos tikai viņu seriālus. Nelien vairs iekšā. Cerams, ka tas ir pārejoši :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2009-12-07 16:45 (saite)
seven pounds manuprāt ir ļoti kvalitatīva raudamdrāma ar vilu smitu galvenajā lomā. un viņš tur izpaužas labi, tiešām labi, nekomiski un bēdīgi. kaut kādā ziņā īsti un neīsti vienlaicīgi.

ooo, nē, es esmu liels pinkšķis. kopš zīdainības esmu spējusi smieties un raudāt vienlaicīgi :) abus patiesi un no sirds eh.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hestia
2009-12-07 16:54 (saite)
Esmu, protams, dzirdējusi par Seven Pounds, es vienkārši nespēju saņemties tam, mani atbaida Vils Smits, man viņš nekad nav paticis. Un tas, ka neiet vairs iekšā, vienkārši neiet. It kā es vispār jau būtu noskatījusies savu filmu devu, vairāk neuzsūcas. Un nav tam nekāda sakara ar laba kono trūkumu, nekad neesmu sevi uzskatījusi par laba kino cienītāju. Bet man patīk, kad filma mani pārsteidz, un tā var būt pavisam lēta un viduvēja, tomēr, ja kaut kādā brīdī uzrunā, es to cienu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?