gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-10-22 17:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dažreiz liekas, nu kāpēc viss vienkārši nevar būt labi? Iedomājies, visi cilvēki saprot kas ir labi un kas ir slikti, dzīvo pilnīgā harmonijā ar sevi un dabu. Kas tad notiek? Nekas. Stagnanta statiska sistēma bez personām un kaisles. Kā dzīvnieku pasaulē. Bez ķorkas nav cilvēcības. Vai būt kā dzīvniekiem, kuri visu zina un dzīvo harmonijā, būtu labāk? Jo būt cilvēkam, ar visu no tā izrietošo, un dzīvot harmonijā, NEKAD nebūs iespējams. Vienmēr būs mīlestība un naids, laime un ciešanas, labais un ļaunais kā manifestācija metafiziskajai realitātes kārtībai.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dombrava
2022-10-23 19:02 (saite)
Veselais slimos nesapratīs. Vnk depresija nav acīmredzama, tāpēc pret to neattiecas kā pret slimību. Un vēl tas, ka šis vārds devalvējies, jo lieto kā sinonīmu vārdam nomāktība, grūtsirdība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2022-10-24 09:15 (saite)
Ja vīrusu nav iespējams atrādīt, kā izolētu - viņa nav, ja cilvēks ir nomākts, tad viņam nedaudz jāpaskumst un jāsaņemas, izdomāt grūtsirdībai jaunu modernu nosaukumu, lai uz to varētu pelnīt naudu ir labs biznesa plāns, bet cilvēkiem no tabletēm kļūst sliktāk ilgtermiņā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?