gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-05-28 16:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai kāds atceras tādu fenomenu kā "factchek" 10-20 gadus atpakaļ? Bija tādi saiti 90ajos vai 00ajos? Kaut kā neatceros. Tagad kā sēnes pēc lietu uz katra interneta stūra, īpaši, ja izmanto Google kā meklēšanas endžīnu priekš kaut vai relatīvi politisku tēmu. Nez kāpēc visi factchecker saiti vienmēr izrādās finansēti no viena un tā paša avota. Tas, protams, normāli.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeltens
2022-05-28 17:38 (saite)
Un vispār 90ajos internetā nevarēja pat atrast, ko dzied kobeins, kādi faktčekeri?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-05-28 17:53 (saite)
90ajos varēja atrast ko gribi, ja prati meklēt. Demokrātija un liberālisms. Atceries kas tas vispār ir, komuņagu sučka? Vai nu tu nebiji dzimusi vai arī esi sieviete, lol. Sievietes nesaprot brīvības jēgu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2022-05-28 18:08 (saite)
“Sievietes nesaprot brīvības jēdzienu”, lol. Varbūt Tu viņām vienkārši nepatīc, tāpēc nav iznācis ne ar vienu sievieti iepazīties?

Bet vispār man nav vēlēšanās uzklausīt to ateju, kas nāk no tevis manā virzienā, kad aptrūkstas argumentu, tāpēc čau atā, turpini ticēt ļaunajiem woke thinktankiem, kas vainīgi pie tā, ka tava dzīve sucks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-05-29 02:31 (saite)
Tā it kā tu jebkad esi operējusi ar argumentiem. Smieklīgi, ka tu apvaino mani tajā, iekš kā pati esi visvairāk vainīga. Zero argumentu, zero faktu, zero loģikas, zero viss, vieni vienīgi woke propagandas atgremojumi. Btw, woke propagandu arī izgudroja 100% vīrieši, tu, nelaimīgā vīna un kaķu vecmeita.
Mana dzīve btw ir pat ļoti normāla, īpaši tagad. Amizanti kā jūsu suga tik nespēj vien nocerēties, ka cilvēki, kas nav jūsu sovoka ideoloģiskajā areālā, ir obligāti nelaimīgi. Jo tas ir vienīgais izskaidrojums kāpēc cilvēkam var nepatikt sovoks. Pilnīgs intelektuāls bankrots un savas bezspēcības atzīšana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2022-05-30 10:29 (saite)
Vispār es nezinu, par kuru IRL tēlu tu mani uzskati, bet es personīgi jau daudzus gadus esmu laimīgi precējusies, dzeru alu, nevis vīnu, kaķis ir, bet pārsvarā dzīvo ārā, tā ka pietaupi savus kaķa lāstus, hmm, pats sev. Dzīve tradicionālā ģimenē gan man absolūti neliek uzskatīt, ka tā jādzīvo visiem. Atšķirībā no vientuļiem alkoholiķiem cibā, kuriem nezin kāpēc šķiet, ka visiem būtu jādzīvo tieši tā, kā viņi paši grib, bet neprot, lol.
Es starp citu nepiepistos par to kā tu dzīvo arī tev, ja nebūtu "Sievietes nesaprot to, sievietes šito" vispār nekādā sakarā ar tēmu. Dzīvo kaut vai alā manis pēc, bet nestāsti sievietēm par to, ko viņas saprot vai nesaprot, ok?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?