gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-01-06 01:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viena lieta, kuru es ne visai skaidrā skatoties mazliet palaidu garām:

Not just that, but the stronk wymbyn Jennifer Lawrence is depicted as the genius who, despite being a student with no experience, is way smarter and sassier than her professor (because of course) and discovers the comet, and is then ignored by everyone because wymbyn and misogymy.

Šādas propagandas dēļ arī daudzi cibiņi tic tam, kam tic, ignorējot realitāti un uzmeklējot wiki/women_scientists_list kā "pierādījumu" kārtējās debatēs par un ap mizofemo.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2022-01-06 10:30 (saite)
Tu izsakies tā it kā viņa bija kaut kāda pirmā kursa studente, lai gan viņas tēls ir astronomy PhD candidate Kate Dibiasky.

What Is a PhD Candidate? A PhD candidate is someone who has completed all of the required coursework and has successfully passed their qualifying exams. Once this milestone is reached, the individual attains the unofficial status of all but dissertation.

Tas nozīmē, ka viņai bija zināšanu bāze, lai savā garlaicīgajā monitoros blenšanas darbā to komētu pamanītu. Turklāt - viņa ar šo info nodeva profesoram, lai kopīgi to izpētītu.

Bet nē, OMG, feminisms uzbrūk no visām pusēm! Protams, ja kāds ir īpaši vājš, tad tā tiešām var likties. Izsaku līdzjūtību, noteikti grūti dzīvot tādā stresā, kad nezini, no kuras puses naidnieks atkal nāks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-01-06 19:52 (saite)
Jā šis un citi līdzīgi woke tropi nebūtu gandrīz katrā mūsdienu Holiflix filmā,'bet tikai dažās, uzskatītu, ka tas ir tikai kāda atsevišķa režisora moments. Tā kā tas ir gandrīz katrā, tad nav izvēles. Nav iespējams to neredzēt, ja vien pats neesi woke un neuzskati to par pašsaprotamu.
Ja es dzīvotu 50o gadu Sovjetā un katru gadu būtu jāredz 20 filmas par Ļeņinu, tad uzskatītu to par propagandu, bet pārliecināts komunists, par ne tikai normālu, bet pat vajadzīgu kino un domātu, ka tieši ar mani kaut kas nav kārtībā. Tas ir normāli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2022-01-06 11:03 (saite)
sorr es īsti nesapratu kur problēma? Atklāja komētu, norm.

(Atbildēt uz šo)


[info]snauts
2022-01-06 11:21 (saite)
Man liekas, ka tu spogulī skatoties arī varētu saskatīt slēptu propagandu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-01-06 19:52 (saite)
Čau, normij.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snauts
2022-01-07 09:39 (saite)
Доброе утро, последний герой!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?