gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-07-15 19:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja ir šaubas par to, ka šī brīža ASV leļļu valdība ir sarkana kā babuīna pakaļa.
Smieklīgākais, ka viņi neuzņems reālus bēgļus, kas vēlas izmukt no radniecīgi komunistiska režīma, bet ver vaļā visas iespējamās durvis morlokiem no kaimiņu stānām, lai turpinātu kardināli mainīt demogrāfiju savā valstī par labu nebaltajiem un tiem, kas bus garantēti demokrātu/establišmenta vergi.

The Biden Administration has been pretty wishy-washy on the subject of protests happening in Cuba right now. While Biden and his mouthpiece Psaki will offer lip service to the "rights" of Cuban people to peacefully protest, they have made it utterly clear that they have no idea what the people of Cuba are protesting.

The messaging that is coming from the Biden White House is that they believe protests are over Covid Vaccine policy and government "mismanagement."

The truth, as everyone with half a brain knows, is that the people in Cuba are protesting against the Communist dictatorship that has plagued their nation for nearly 60 years.

However, despite the oppressive Communist regime in Cuba forcing dissidents to flee, the Department of Homeland Security this week let it be known that if Cuban migrants try to sail to the US they will not be welcomed.

https://notthebee.com/article/circle-back-and-watch-psaki-and-the-biden-white-house-refuse-to-blame-communism-for-the-unrest-in-cuba?utm_source=jeeng


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2021-07-15 20:55 (saite)
Kubas imigranti balso par kapitālismu un pret woke un sociālisma programmām, tāpēc viņi tagad ASV valdošajai varai nav vajadzīgi.

(Atbildēt uz šo)


[info]batou
2021-07-15 23:11 (saite)
ehh, man ir baigās aizmdomas ka tas līdzinās vecajai krievu parunai "ti možeš vitašiķ babu iz ģerevņi no gerevņu iz babi net". pēkšņi visi kubieši baigie demokrātiskie kapitālisti? palīdzēt komunistiska režīma gāšanā vajag, bet tad ir jāstrādā uz to lai nebūtu baigās imigrācijas no kubas uz štatiem bet pašā kubā būtu normāla ekonomiskā attīstība.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-07-15 23:24 (saite)
Kā kubieši var būt baigie demokrāti un kapitālisti, ja dzīvo totalitārā valstī? Nu un jā, nahuj bēgt no Kubas uz Rietumiem. Vienkārši vajag attīstīt ekonomiku lulz. Attopies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]batou
2021-07-16 01:07 (saite)
nē labāk lai visi aizbrauc uz štatiem un kubā ir tuksnesis. attopies
nu un ja viņi nav demokrāti un kapitālisti tad priekš kam importēt vēl komunismu? attopies

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-07-16 06:44 (saite)
Bet no Meksiskas un Hondurasas pa miljonam gadā ok. Interesanta tā liberāļu izpratne par bēgļu jautājumu. No reāla diktatoriska režīma bēgt nav godīgi, jo tad būs tuksnesis, bet no nabadzīgas sūdu bedres doties ekonomiskā tūrismā haļavas medībās, to gan.
Otrais teikums vispār nemeiko sensu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]batou
2021-07-16 08:41 (saite)
kur es komentārā rakstīju ka imigrācija no meksikas uz štatiem ir ok? ar pirkstu parādi a to kaut kā neredzu. otrs teikums ir tavā komentārā bāzēts, ja jau nemeiko tad nemeiko, its on you.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-07-16 17:20 (saite)
Labi, tad paskaidro (ja vēlies) kā tu uztver ASV draudzīgo attieksmi pret komunistisko diktatūru Kubā līdz pat līmenim, kur tā šo simpātiju dēļ atsakās pieņemt bēgļus no šīs valsts. Man tiešām interesanti un ne dēļ tā, ka vēlos tevi par to apcelt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]batou
2021-07-16 23:29 (saite)
again, es nerakstu ka asv simpatizēšana komunistiem kubā ir kaut kas pareizs kas ir jāatbalsta, es rakstīju ka ir viņi jāgāž, tad jāatbalsta kuba ekonomiski un robežas jātur ciet, lai paši kubieši (ar amerikāņu atbalstu) lauž to komunisma rēgu. bēgļi var būt tikai politiski, teiksim kā mums tie atsevišķie baltkrievu opozicionāri kuriem pie batķas ir garantēta kolonija. un tādu nav daudz. tos var pieņemt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2021-07-16 06:58 (saite)
Šis tiešām nemeiko sensu. Kubieši tieši tāpat kā latvieši galīgi nav komunisti. Ja reiz bēg prom, tad laikam jau tāpēc, ka tas ir noriebies līdz kaulam.

Bet šis man šķiet ir ideāls piemērs tam, ka par spīti visiem feiko ziņu pārbaudītājiem, cilvēki vēl mazāk saprot, kas notiek pasaulē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-07-16 17:22 (saite)
Viltus ziņu atmaskotāju un faktu pārbaudītāju mērķis ir tieši tāds - lai cilvēki mazāk saprot kas notiek īstenībā, bet klausās stabā piekārtu propagandas skaļruni. Tik patriotiskās dziesmas izpaliek, jo patriotisms ninče nav košer.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2021-07-17 01:46 (saite)
https://odysee.com/@AlisonMorrow:6/cuba-protests-explained-and-what-the:b

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2021-07-16 17:19 (saite)
Nu, re, aplis noslēdzas: https://www.foxnews.com/politics/black-lives-matter-cuba-fidel-castro

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-07-16 17:23 (saite)
Jau sen bija zināms. Taču atceries dažādu ASV izklaides industrijas slavenību un dažu politiķu patētiskos atzinības izteikumus šim "varonim", kad viņš nomira.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?