gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-06-09 19:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Brookinga pēdējais treds labi parāda, ka ir kreatūras (jo cilvēki tie ir tikai nosacīti - jābūt sentiencei un spriestspējai), kas sekos līdzi jebkurai, pat vis primitīvākajai propagandai un ignorēs jebkuru argumentu, kas ir 'at odds' ar pastāvošās autoritātes pozīciju. Vienu brīdi bija tāda retrospektīva nosliece domāt, ka pēc sovoka jau nu uz tādiem pigoriem maz kurš uzķersies. Kur nu. Nav pat jāizgudro nekā rafinētāka, tas pats vecais labais strādā bez praboja. Acīmredzot vairumā homo sapiens tas imprintēts. Homo sapiens pirmkārt ir vergs un tikai tad viss pārējais.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mapats
2021-06-09 20:55 (saite)
Joprojām domāju, ka nepieciešama teritorijas dalīšana pa šķirtni konservatīvie/liberasti. Visdrīzākais, ka kas tāds var notikt tikai, ja kāda valsts pašpasludinās par no liberastiem un attiecīgi konservatīvajiem brīvu teritoriju.

(Atbildēt uz šo)


[info]brookings
2021-06-09 22:09 (saite)
Par totalitārismu (Eiropa ārpus Eiropas... Dzīve Latvijas PSR) "... režiīmi cenšas pilnīgi pakļaut indivīdu, padarīt to pilnībā atkarīgu no valsts, saraut visas sociālās saites. Sociālo saraušanas jeb 'sociālās atomizācijas' viskrasākā un traģiska kulminācija ir koncentrācijas nometnes un Gulags."

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

solitary confinement
[info]formica
2021-06-09 23:26 (saite)
https://youtu.be/f1WLkbd6RZY?t=1192

Tagad varturi vairs neteereejas uz gulagiem - ir ieviesta maajlopu pashapkalposhanaas.


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snark
2021-06-10 11:57 (saite)
Gulags un citas koncentrācijas nometnes nebija sociālās atomizācijas kulminācija, bet gan fast-track uz to. Nesteidzīgais un komfortabli lienošais variants ir sociālās labklājības valstis Eiropā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mapats
2021-06-10 12:37 (saite)
Bezmenovs teica, ka šie noderīgie idioti ir neatgriezeniski sabojāti cilvēki, bet viens kultistu atprogrammētājs stāstīja, ka tikai daļa ir neatgriezeniskie(10% ja nekļūdos) pārējiem divu gadu laikā pašiem atnāk vaļā, vai arī ir iespējams palīdzēt, kas gan prasa daudz darba.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]formica
2021-06-10 14:14 (saite)
ex-sjw Keri no UnsafeSpace ir krietni cilaajusi sho teemu par indoktrineeto leftistu sekotaaju smadzenju detoksu

https://www.youtube.com/c/UnsafeSpace/playlists

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]brookings
2021-06-10 15:39 (saite)
Ja kas, šis gabals (no šodienas) ir nopelnījis vietu parodijas kontā: "Ja kāds stāsta, ka zemeslode ir apaļa, tad obligāti jāvaicā - beeeeet ir cilvēki, kas domā, ka tā ir plakana? =)"

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mapats
2021-06-10 20:44 (saite)
Šāda attieksme uztrauc tikai līdz brīdim, kad saproti, ka sarunas biedrs, ir sarunas pretinieks, kurš meklē Tavu vājo vietu, lai "pārliecinātu"(tehnikas dažādas, bet godīga domu apmaiņa ir retums), apvainotu, vai izslēgtu no sarunas. Kad šī stadija izdzīvota, var sākt viņus brutāli trolēt izmantojot Tevis nosaukto metodi, vai liekot noticēt, ka varēs "pārliecināt", bet tēlojot šaubīgo uzdodot nejēdzīgus jautājumus. Vai izklaidēties dodot faktus, cietus, kā studenta loceklis un bāžot tos viņiem visās bez pieskatīšanas atstātajās vietās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2021-06-10 23:36 (saite)
starp citu: https://www.youtube.com/watch?v=lXjjOLhFnHA&t=2s

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2021-06-11 13:48 (saite)
Tas pats ko rāda mani dati. Kādam līp, kādam nelīp.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2021-06-10 21:34 (saite)
Didzis Melbiksis ir mūsu žurnālistikas zieds. Un izcils parodists vēl piedevām. Pat tēlotāja mākslā savu pēdu atstājis. Dun disrespekt!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?