gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-03-27 16:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Btw, Krišiņš manā uztverē izcili prot paskaidrot "what christianity is all about". Viņš nav nekāds "fundamentālists" vai "ekstrēmists". Vienkārši ticīgais, kuram pie reizes piemīt laba valodas pārvalde un dziļš intelekts. Ļoti prasmīgi prot apskaidrot pamata lieta par šo lietu un principā noteikti būtu gudrs pietiekami, lai saprastu kā un kāpēc citos reģionos ir izpaudusies cita Tradīcija.
Tas, ka viņš cibā vienmēr ir mobbinga/bulijinga sabžekts tikai vairo šo pārliecību. Bezdievjiem viņš akūti riebjas.Bet viņš tik staigā un sludina. Malacis!

ps.
btw, esmu ievērojis, ka pat cibā ir daži cilvji, kas ļoti uztraucas par ts bulijingu. nez kāpēc viņi paši sevī nekad neredz buliju.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2021-03-29 12:52 (saite)
Par epistemoloģiju runājot, es atceros, ka diskusijā par pubertātes blokatoriem, tu ļoti ātri sāki argumentēt ar pilnībā no pakaļas izrautiem skaitļiem par to, ka tie samazina mirstību par 3% (vai kaut kā tamlīdzīgi). Šis ir tas moments, kad tev 2 + 2 = 5.

Es saprotu, ka sociālajās zinātnēs vai vēsturē jau nav labu iespēju uzticamu datu iegūšanai, tāpēc ir tāda tendence vieglprātīgi būvēt pārspriedumu ķēdes uz plūstošām smiltīm. Acīmredzot, uzvarētājs ir tas, kam ir labāka sofistika, bet medicīnā tas tā nestrādā.

Iespējams, tas arī ir, kāpēc, kad Latvijā nepamatoti apturēja AZ vakcīnu, tad vairums tev līdzīgo pakratīja plecus – ja reiz citas valstis aptur, tad mums jau arī tas jādara. Reāli jau reti kuram ir ieradums balstīties uz ticamiem datiem vai vismaz izprast, kā atšķiras datu ticamības līmeņi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-29 13:27 (saite)
Klau, man sāk apnikt tā vārdu sagrozīšana un no konteksta ārā raušana, es Tev droši vien vairs neatbildēšu. Es tur ļoti skaidri norādīju, ka mani aprēķini ir tikai hipotētiski, lai parādītu, kā mēs par to problēmu varētu domāt epidemioloģiski. Skaitļi bija no zinātniskām publikācijām un wikipēdijas, nevis pakaļas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-03-29 13:57 (saite)
Citiem vārdiem, tu pateici 2 + 2 = 5 (j0 tā teikts wikipēdijā un citos zemas kvalitātes avotos), lai mēs (kas ir šie mēs?) sāktu domāt epidemioloģiski?

Varbūt tāds sofistikas sviests strādā ar nespeciālistiem. Bet jā – labāk vairs neatbildi. Problēma ir tajā, ka Latvijas politikā lielā mērā dominē šādi sviestaini spriedumi (arī attiecībā uz pandēmiju), un vairums cilvēku jau nav spējīgi pateikt, kas ir kas (piemēram, Viņķele ir forša utml.), tāpēc situācija ir tik bēdīga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?