gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-03-27 16:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Btw, Krišiņš manā uztverē izcili prot paskaidrot "what christianity is all about". Viņš nav nekāds "fundamentālists" vai "ekstrēmists". Vienkārši ticīgais, kuram pie reizes piemīt laba valodas pārvalde un dziļš intelekts. Ļoti prasmīgi prot apskaidrot pamata lieta par šo lietu un principā noteikti būtu gudrs pietiekami, lai saprastu kā un kāpēc citos reģionos ir izpaudusies cita Tradīcija.
Tas, ka viņš cibā vienmēr ir mobbinga/bulijinga sabžekts tikai vairo šo pārliecību. Bezdievjiem viņš akūti riebjas.Bet viņš tik staigā un sludina. Malacis!

ps.
btw, esmu ievērojis, ka pat cibā ir daži cilvji, kas ļoti uztraucas par ts bulijingu. nez kāpēc viņi paši sevī nekad neredz buliju.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2021-03-28 13:14 (saite)
Tas ir ļoti ironiski, ka mums nesen bija diskusija par to, kas nav “īsti marksisti”. Dažiem tas ir pat gods nebūt īstajiem X, bet tagad tu šādu saukšanu sauc par ekstrēmu. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-28 16:27 (saite)
Tur jau bija tas pats stāsts - tā vietā lai lietotu "marksists" vispārpieņemtajā veidā (skat., wikipēdiju, vai jebkuru neitrālu avotu), jūs uzstājāt uz kaut kādu šauri ideoloģisku definīciju (pat ne pašu marksistu, bet gan pretinieku).

Ir ļoti viegli "uzvarēt" strīdā, ja var brīvi definēt vārdu nozīmi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-03-28 16:37 (saite)
Šauri? Tieši otrādi, tu to gribi sašaurināt. Mani fascinē tava spēja izlikties, ka tā nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-28 16:58 (saite)
Ok, ja Tev liekas, ka es sašaurinu, tad esi pārpratis (vai arī es esmu neskaidri izteicies). Es saku, ka marksisti ir gan tie briesmīgie padomju vai Ķīnas ideologi, par ko jūs runājāt, gan daudzi citi teorētiķi. Tā ir skola, nevis ideoloģija.

Tās ideoloģijas, par ko jūs to gribētu pārsaukt, sauc marksims-ļeņinisms, maoisms, utt. "Komunisti" būtu (manuprāt) pieņemams apzīmējums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-03-28 17:08 (saite)
Mēģināt iegalvot, ka marksisti-ļeņinisti nav true marksisti, ir tikai kaut kāda akadēmiska plātīšanās. Butībā tas pats, kas teikt, ka tie nav īsti kristieši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-28 17:10 (saite)
Lūdzu, lasi rūpīgāk!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?