gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-03-23 14:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ētiskie žurnālisti

Tiem, kas nav kursā. Šis ir par neseno koordinēto ASV armijas personāla uzbrukumu FOX raidījumvadim T. Karlsenam par to, ka viņš kritizēja šīs armijas politiku izmantot savās rindās grūsnas sievietes. Viss, protams, ar Čerņenko-Baidena svētīgo atbalstu. Armijas virsnieki parasti nav atļāvušies iesaistīties šādā publiskā polemikā, kur nu vēl bērnišķīgi apbižoti ņerkstēt virsū civilpersonai televīzijā par to, ka tā atļāvusies kritizēt militāristu politiku. 
Cik labi, ka nav vairs ļaunais fašists Tramps.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antiprojekcija
2021-03-23 15:21 (saite)
Common, man, sāc lasīt tālāk par virsrakstu! Par laimi, raksts ir pieejams bez maksas (vismaz tiem, kas nav iztērējuši limitus).

Tie, kam attention span ir ilgāks par 5 sekundēm, var uzzināt, ka nosaukums ir sarkasms - Bidena runas laiks sakrita ar Carlsona time-slot, līdz ar to Fox translēja runu, nevis Carlsonu. (šeit jāsmejas)

Katrs pats var lemt, smieklīgs joks vai nē, bet nu common - lasām beidzot paši, nevis akli rijam propogandu!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-23 15:44 (saite)
Pirmkārt tu pilnībā ignorē ieraksta tēmu, kas ir žurnālistu divkosība. šādi flip-flopi par 180 grādiem attiecībā uz līdzīgiem sižetiem par establišmenta un anti-establišmenta politiķiem šeit lieku ne pirmo reizi. Parāda kādā līmenī ir mūsdienu prese.

Cik saprotu, tad uzbrukums Trampam arī bija joks?

Kas tieši man būtu jāielasa wash post, kas atspēko šī viedokļnieka divkosību? Un vai tu lasītu rakstu, ja es dotu RT vai Sputnik saiti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-23 16:20 (saite)
Bidens ne cenzē, ne plāno, ne draud, ne iesaka cenzēt Carlson. Virsraksts ir joks. Flip-flops ir tavās smadzenēs.

Jā, lasītu RT vai Sputnik, it īpaši, ja plānotu kritizēt. (Šis jautājums ļoti daudz par Tevi izskaidro, manuprāt.)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2021-03-23 17:49 (saite)
Melns nav balts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]resort
2021-03-25 12:13 (saite)
atšķirt krāsas ir topā, teica naida kurinātāji whitehouse.gov

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2021-03-23 18:08 (saite)
Tu lieto tos pašu paņēmienu, ko daži citi usual suspecti. Piepisies salmu vīram apzināti vai neapzināti neizprotot par ko iet runa.
Šie divi plurbi tiek salīdzināti, lai parādītu kādā veidā operē mūsdienu "žurnālisti". Vienā (Trampa) gadījumā dusmīgi šņerkst par to kā mums ir prezidents-fašists, jo viņš atļaujas teikt sliktas lietas par presi. Otrā taisa draudzīgus jokus varas virzienā, pēc tam, kad armijas ģenerāļi u.c. militārā kompleksa frukti neadekvāti uzbrauc žurnālistam par kritiku savu politiku virzienā. Kritika ir pret žurnālistu metodisko divkosību un angažētību viena politiskā spēka virzienā. Rīkot masīvu nomelnošanas un naidīgas propagandas kampaņu viena prezidenta virzienā un bučot zemi zem cita kājām, jo tas ir "viņējais". Pat tajos gadījumos, kad tie dara tieši tās pašas lietas. Piemēram reakcijas pēc Trampa un Baidena Sīrijas bumbošanu. Tas pats regulāri notiek Eiropā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?