gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-02-15 09:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Reģistrējoties spotify tagad starp "genderiem" ir male/female/nonbinary. Bioloģija iet dirst, kad tech giganti tiek pie teikšanas. Science is obsolete. Only feels matter.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]3koma14vs007
2021-02-15 15:14 (saite)
To ko neapjēdz, labāk neraksti vispār, ja pašam tādu limitāciju vesels vagons.
Jau tas vien, ka tev kaut kas absolūti šķībi par man šķiet, liecina par izteiktām kognitīvām limitācijām.
Tieši smadzeņu izskalotība, kā tev (arī fedram u.c.) ir vispopulārākā kaite atsvešinātajā mūsdienu pasaulē. Un tā ir arī šīs atsvešinātības viens no cēloņiem.

Jā, un es, atšķirībā no gnidrologa, neesmu, kā viņš to pats par sevi saka, pesimists un cilvēku nīdējs jau nu nepavisam. Tā ka tavi šķitumi pilnīgi garām

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2021-02-15 15:15 (saite)
Hei, atkal tu zodz manus vārdus - vēlos paust tieši to pašu par tavu misguided cogntition.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2021-02-15 15:21 (saite)
Es tos intelektuālo maldu ceļus, kuru sākumā tu pašreiz atrodies, jau esmu izgājis, tāpēc man ir pat nedaudz komiski lasīt tādu "progresīvi" liberastiski domājošu gudreļu sentences.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2021-02-15 15:29 (saite)
Sāk kļūt skaidrāka bilde- tu ar 1.teikumu labi definē to kognitīvo aizspriedumu, kas pavada tevi uz katra soļa. Un tu izvēlies tava manis ģeneralizācija arī nav diezko daudzsološa, komentējot tavu uztveri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2021-02-15 16:22 (saite)
Redzu, ka pagaidām esi pilnīgi nespējīgs pašrefleksijai un meklēt trūkumus un kļūdas savā kognitivitātē. Esi gandrīz mats matā, kāds bija gnidrologs pirms padaudz gadiem, bet es - vēl senāk. Tas nav nekas slikts, kamēr cilvēks spēj paškritiski meklēt un atrast problēmas savā domāšanā un uzskatu sistēmā kā arī saskatīt un analizēt kādu ārēju ietekmju rezultātā tā ir veidojusies. Manā laikā arī valdīja smadzeņu skalošana, taču tā toreiz bija daudz primitīvāka un brutālāka atšķirībā no pašreizējās nesalīdzināmi rafinētākās, tāpēc man izdevās vieglāk iegūt kognitīvo imunitāti pret dažādām uzspiestām, lienošām ideoloģijām, kā arī attīstīt prasmi un spēju to saskatīt apkārt valdošā gaisotnē un konkrētos to ietekmētos indivīdos. Tevī pagaidām tā nav, bet tā ir sevī attīstāma spēja, protams, ja ir tāda vēlēšanās, nevis iedomas, ka, sak, esmu jau tāpat gana gudrs, un jūs te nedomājiet mani mani pamācīt...lol

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2021-02-16 10:20 (saite)
Lielākā problēma tev un gnīdram ir tas, ka spējat domāt tikai bināra rakstura domas. Tas limitē jūsu uztveri un spriestspēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2021-02-16 16:56 (saite)
Problēma ir nevis man un gnidram, bet gan tev, un kā jau iepriekš teicu, smaga.
Tava "nebinārā" domāšana liecina vienīgi par pamatīgi sapistām smadzenēm. Postmodernais relatīvisms, ko tu spilgti demonstrē un ar kuru piedevām vēl augstprātīgi lepojies, parāda tevis paša pilnīgu spriestnespēju.
Idiotu ar līdzīgi tev izskalotu pauri ir tagad pilna pasaule un arīdzan ciba, diemžēl.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2021-02-16 18:55 (saite)
/pilnīgi nespējīgs pašrefleksijai un meklēt trūkumus un kļūdas savā kognitivitātē. /

Šo tu esi teicis arī man, bet uz jautājumu kā tev pašam klājas ar pašrefleksiju un trūkumu meklēšanu savā domāšanā kaut kā nekad neesi atbildējis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?