gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-09-01 18:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man Extranjero vairāk patīk, nekā nepatīk, bet viņš tiešām ir kā uzmācīga muša. XD Tas pats ar Cthulhu. Laikam jāsaprot, ka autistiem tā vienkārši sanāk.:)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dombrava
2020-09-01 21:05 (saite)
Kādā ziņā uzmācīga muša? Man galīgi netraucē. Turklāt ciba ir tik maza, ka prieks par visiem, kas šeit raksta:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-09-01 21:12 (saite)
Nepārproti mani, jā, ir okej. Man patīk srači. :D Tas nozīmē, ka pastāv kaut kāda dzīvība un lietas, par kurām cilvēkiem ir kreņķi (ārpus "es šodien atkal raudāju"). Vnk dažu cilvēku postēšanas manieres var kaut kādā ziņā asociēt ar uzmācīgu mušu uzvedību. Protams, no otras puses ir cilvēki, kas paši sarunā visādas muļķības un tad sašūt, ka viņiem cenšas par to iekost. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2020-09-02 10:26 (saite)
Tas ir savstarpēji, tikai ar pretējo. Cilvēki ir frustrējoši ar to, ka kāds pasaka intriģējošu ideju, bet kad tu mēģini loģiskā veidā izdabūt, kāpēc viņš vai viņa tā domā, tad viss nodziest.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-09-02 10:54 (saite)
Priekš daudziem, īpaši femīnām būtnēm, ir normāli izspļaut nesakarīgu lolrandom sviestu un pēc tam, kad tiek prasīts izskaidrot normālā valodā, ieņemt lepnu "esmu runājusi, ko tu man te piepisies" pozu. Nav vērts iesaistīties garās debatēs ar šādām būtnēm. Viņas pašas nesaprot ko grib pateikt un centīsies iemanipulēt tevi pašu muļķa lomā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-09-02 11:52 (saite)
znač tas ``femīnums`` nav nekādā sakarā ar dzimumu, ibo nu vismaz šite to fenomenu ko tu sauc par femīnumu uzrādā pārsvarā lietotāji ar vīriešu dzimtes nikiem kā slikts, ingmārs, zazis, krišjānis utt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?