gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-08-07 23:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bļēģ zajebal TELE2 mobilais nets. Viņi laikam kā uzstādīja savu pirmo torni Saulkrastu reģionā kaut kur 2000šajā tā arī nekad neko nav papildinājuši vai uzlabojuši. Tagad katru reizi, kad iestājas vasara, īpaši ja foršais laiks un bari ar piderasiem sabrauc uz atpūtu, tā internets ir pilnīgi miris. Nevaru paskatīties livestrīm fudbolus pat vis zemākajā kvalitātē, jo dabiski, ka eksistējošā infrastruktūra nebija paredzēta milzīgiem piderasu bariem, kas atbraucot uz kūrortpilsētu caurām dienām sēž savos smārtfounos un blenž uz HD tiktok viģikiem.
Interesanti vai ir iespējams kaut kādā jēgpilnā veidā uzbraukt Telei par viņu sūdīgo servisu, kaut vai lai pazemina cenu vasaras periodos, ja nespēj nodrošināt savu 'advertised' interneta ātrumu. Es pat būtu gatavs uzmest kādu piečuku pa virsu, ja viņi man, kā ilggadējam klientam, piešķirtu mazliet atvērtāku trubu ar kaut kādu garantētu ātrumu. Tā kā ir šobrīd, viņi visu laiku pakāpeniski paaugstina maksu (laikam inflācijas atruna) un tajā pašā laikā gadu no gada pakalpojums kļūst mazkvalitatīvāks.
Ko sakiet jūs, cilvēki, kas par tādām lietām mēdz dirsties ar saviem provaideriem? Ir šannse kaut kā uzlabot situāciju ar diršanos?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]batou
2020-08-08 02:29 (saite)
nu es nevarēšu palīdzēt, man pilsētā ir optika un provaiders pa lielam nekādus sūdus nav taisījis, tā ka arī īpaši zvanījis viņiem neesmu.

viņi paši agrāk ik pa laikam zvanīja lai piedāvātu interaktīvo tv kas man nav vajadzīga.

dzīvo pilsētā un nebūsi atrauts no civilizācijas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-08-08 17:59 (saite)
Piedrāzt civilizāciju. Saulkrasti > Rīga x10.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]adinkra
2020-08-08 07:44 (saite)
Tele2 man gan nav bijis, bet par tetu esmu dzirdējusi daudzus stāstus. Ja gribot atteikties no viņu pakalpojuma, šie uzreiz piedāvājot ja ne lētāk, tad labāk.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-08-08 17:58 (saite)
Būs jāpamēģina pašantažēt. Es ta neko daudz nezaudēju, pārējot uz citu opu a viņi zaudē ilggadēju klientu. Droši vien tiem telefonistiem ir instrukcijas šajā sakarā. Ja tā problēma ir tīri infrastrukturāla, tad gan droši vien neko.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]svesinieks
2020-08-08 12:26 (saite)
Varbūt vnk pamēģini citu operatoru?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]resort
2020-08-08 16:50 (saite)
!=

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2020-08-08 23:55 (saite)
Jā, jāizzmēģina jauns. Tele2 vienmēr ir bijis sūds.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?