gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-07-19 21:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cosmopolitan covers, 2000 vs 2020



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2020-07-20 22:59 (saite)
Es tomēr uzskatu, ka tieši šie publiskie tikumsingalizētāji daļēji rada šo pieprasījumu. Otru puso rada izglītības sistēma, kura ir caur caurēm infiltrēta ar tikumsingalizētāju suguv tieši tā pat kā mediji. Slow march keeps on trucking.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2020-07-22 11:38 (saite)
Ir tāds baigi interesants čalis, ko savulaik cibā ieteica, šķiet, Artis, Rob Henderson. Viņš par tām lietām domā nedaudz dziļāk un iesaka ļoti labu lasāmvielu.
Viena no viņa idejām ir par luxury beliefes https://nypost.com/2019/08/17/luxury-beliefs-are-the-latest-status-symbol-for-rich-americans/ laikos kad aijfonu vai citu materiālās labklājības simbolu kaut uz nomaksu, bet katrs var nopirkt/noīrēt svarīgi ir savu piederību krējumam demonstrēt ar "pareizajiem" uzskatiem. Protams, apakšas kopē augšu uzskatus, tikai šie uzskati ir pietiekami kaitīgi, lai nesodīti tos varētu atļauties tikai augšas. Piemēram, ja aiz tevis ir tavu senču nauda, tad 100k $ kredīts par gender studies diplomu, tevi neiznīcina, bet padara tiakia tavos uzskatos stiprāku.
Nākamais līmenis ir īstenticīgo atsijāšana. Režīmu ticības dogmas ir ar nolūku tik absurdas, lai piespiestu pakļautos veikt maksimālu domu špagatu. Kas to nevar/negrib izdarīt ir vieglāk atskaldāms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-07-22 22:32 (saite)
Jā, to esmu lasījis un tur noteikti ir daļa taisnība. Problēma tāda, ka truša ala, manuprāt, ir daudz dziļāka. Biljonāri un to klani, kas ir galvenie lēnā antikulturāla marša sponsori, nevarētu givot mazāko faku par sevis optiku sabiedrībā. Man liekas tas ir "absolūta vara sabojā absolūti" piemērs praksē. Tie cilvēki, vismaz liela daļa, ir burtiski Sātana pielūdzēji un jau labu laiku viņiem nav bijis vajadzības to slēpt.
Zemāka ranga, upper/middle clas diegabikši un pat bagātas slavenības, jā, tiem tā ir jauns veids kā spēlēt savas aristokrātu/nomenklatūras spēles, taisīt kliķes, cirst dunčus viens otram mugurās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-07-22 23:46 (saite)
/Tie cilvēki, vismaz liela daļa, ir burtiski Sātana pielūdzēji un jau labu laiku viņiem nav bijis vajadzības to slēpt. /

Hm, a kāpēc pie lielas varas esošiem cilvēkiem vispār kaut ko pielūgt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-07-23 08:58 (saite)
Apsēstība. Iniciācija. Statusa un inner peer group lieta. Psihopātiem psihopātu lietas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-07-23 09:04 (saite)
Apsēstība [ uzmācīgas idejas] - nezkāpēc visiem vienādas? Tb es par to ka cilvēkiem bez specifiskām psihiskām novirzēm piemēram uz bērniem galīgi nestāv, savukārt ticēt sātanam ir naivi, nu tāpat kā ticēt vispār. Taisīt slepenas grupas - okej to jā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-07-23 09:51 (saite)
Nedomāju, ka viņi burtiski tic mītiskai būtnei. Viņi vnk konturē savu vektoru. We are agents of evilc and chaos and we enjoy it. Pieauguši cilvēki nepiedalās cilvēku upurēšanas rituālos, pat inscinētos, jo tā ir laba izklaide. Tie ir simboliski riti, kas viņiem, vienam priekš otra, afirmē piederību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pikaczu
2020-07-23 14:19 (saite)
Tur katrai grupai ir sava motivācija.
Resnai strādnieku šķiras meičai, kas par overdraftu pērk 20 x dārgākas par parastajām apakšbikses, tiek pārdota iespēja piedalīties patērētāju sapnī.
Lai nomakšķerētu vidusšķiras piķi vajag pārdot to apakšbiksi kopā ar kaut ko "ētisku". Jo dibens cilvēkam ir tikai viens, nepieciešamība pēc apakšbiksēm skaitliski ierobežota, bet apakšbikšu ražotāju daudz, lai atšķirtos vajag vai nu pārsteiguma elementu - bārdaunu tēvaini zeķubiksēs vai "stāstu". Tviterī bija cepiens par LV ražotāju Amorelle, kas bija mēģinājis būt ētisks, bet kaut kur bija sapisies meistarībā un lib-lefts par to nikni sprauslāja.
Savukārt pašām augšām interesē tikai, lai nāk nauda. Patērēšana, kas aizsedz sauli, ir mērķis. Tāpēc arī sabiedrības struktūras drupināšana. Morālā izlaišanās, kam neseko sods, visos laikos un visām elitēm ir bijusi raksturīga. Skat. Berijas gadījumu, kopumā puritāniskajā Staļina laiku savokā. Suvorovs "Akvārijā" rakstīja, ka PSRS piederība dienestiem nedeva materiālos labumus,bet kompensēja to ar tādu pārākumu pār ierindas pilsoni, kādu rietumos nevieni dienesti nevarēja piedāvāt. Rietumos tādu pārākumu var nopirkt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?