gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-05-14 21:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šon pastrādāju ilgāk un nācās iekāpt limbžniekā, kur šoferi mazpazīstamāki. Tur bija totāli nojūdzies vīrelis, kas visiem, kas nebija medicīniskajā maskā, bet tik piesedza muti ar kādu lupatas gabalu vai krāgu (kā es) pieprasīja vai nu mēs pērkam masku pa 80 saņiem, kas viņam tur brangā čupiņā stāvēja blakus biļešu aparātam, vai 'ble nah es varu tevi arī izmest, tu pirksi vai nepirksi (es protams raucu pieri), bet tad tev nah jāsēž tādā viedā visu ceļu jo te bļe visu filmē'.
Aizgāju nosēdos kamčatkā ar krāgu kā Grundeisa kungam un cietu nāģeni dziļi uz pieres.

Tas cilvēks laikam bija dziļi iebiedēts. Līdzīgi kā tā babene rimčika, kas man histēriski bļāva pakaļ par to, ka nebiju dezinficējis rokas pie ieejas. Welcome back, sovok. Mūsu gebisti savus lēmumus javno nepieņem uz bui dui. Šitas sūds strādā. Denunciancisms un paranoja jau tiek impregnēti.

K slovu, cik no jums atceras cik laba ideju pirms gadiem 15 liktos ideja, ka visas publiskas un pat ne tik publiskas vietas tiek novērotas caru kamerām? Kad nekur, ne krodziņā, ne veicītī, nekur uz ielas vai koncī tu nevari zināt vai viss tas nevarēs būt izmantots pret tevi? Man te kāds vietējais saučēns brīdināja, ka centrālajās pludmales vietās visur priedēs esot nomaskētas pašvaldībieku kameras hahaha, not shitting. Tā, ka skataties, ja domājat kaut kur tur iedzert pa kādam "Garajam". Menti būs tut kak tut. Bija pat gadījums, kad kaut kādi vietēji garā dzērāji notrieca novērošanas dronu ar alus pudeli. Paveicās, ka sobraziļi i bistrenoko smiļisj. :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]telefontubbie
2020-05-14 22:04 (saite)
Jūties baigais mačo,nevelkot jebkādu sejsegu? Šoferis pats 999% nav sajūsmā,ka pisaks virināt muti ar tādiem kā tu. Besí,ka cilvēki noliek tos,kas tagad strādā ilgas stundas šaurās telpās ar assorted publiku. Viņiem nav izvēles,atšķirībā no tevis.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-14 22:33 (saite)
Tu pilnīga caca? Tas šoferis psihoja par to, ka visu filmē un viņu sodīs par to, ja kāds nebūs namordņikā, nevis tāpēc ka viņam piš korona-šmorona. Es pa visu šo laiku laikam redzēju tikai vienu starppilsētnieku šoferi maskā.
Un kā jau teicu, vairumam šoferu totāli šitas nepiš un viņi paši ar pasažieriem ieņirdz. Šis vienkārši laikam dabūjis kaut kur pa ādu no vietējā obkoma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2020-05-14 23:38 (saite)
Vai, vai, mūžam apbižotie vīrietīši, kuriem ir the big paranoja no Novērošanas un cjipa kontroles,kas liek šitā stresot. Latvijan-man starta paka. Ja vīrieši bik piebremzētu ar savu ego un mačo principiem, tad te vairs nebūtu korončika keisi gateros, patversmēs utt un tad nebūtu jāgaida visiem,kad kaut kāds pansionāta raspizģejs,kuram obligāti jālien kkur pēc pudeles/kontrbandas cīgām, izslimos to huiņu. Tāds nieks kā jelkādu sejsegu uzvilkt,nomazgāt rokas un nečupoties. Večiem par grūtu...smiekli nāk:-D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-14 23:45 (saite)
The fuck tu te savu random mestruālo šķuru ielēji. Kāds tam sakars ar tēmu lol?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2020-05-15 08:53 (saite)
Ēm,ja tev nepatīk,ka šoferis tev kko saka par sejsegiem vai kamerām(actually kameras ir standarts sabiedriskajā ārzemēs),brauc ar mašīnu un baudi sniegpārsliņas komfortu nevis apdirs šoferi in the first place.
Bet jā, korončiklaikos tādi kā tu 100+ reizes dirsīs tikai uz citiem..Neesi tu īpašāks par gaternieku,bomzi,deputātu,alkoholiķi(kuri uzskatīja,ka viņiem toč nevar būt). Good luck!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-15 12:40 (saite)
Tu vispār saproti ko runā? Es nebraucu virsū šoferim, bet mūsu valdībai un ierēdņiem, kas viņam draud ar sodiem, ja nevaktēs pasažieru uzvedību. Un, protams, paša lēmuma idiotismam, kas vairāk izskatās pēc kārtējā kondicionēšanas procesa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2020-05-14 22:13 (saite)
Uh, cik ātri visi pārslēdzās no masku aizlieguma uz obligātu vilkšanu.

Es Latvijā biju tikai mēnesi, tāpēc skatīšos globālāk. Tas ir absurdi, cik ļoti pie varas esošie tagad izbauda savas privilēģijas kā mazie karaļi savās karaļvalstīs. Ir kur jāvelk maskas veikalos, bet citur tikai jādezinficē rokas. Ir vietas, kur nedrīkst paskriet pa pludmali, citur nedrīkst staigāt pa mežu, vēl citur nedrīkst satikties vairāk par 5 cilvēkiem, citur tikai 2. Ir vietas, kur var iet uz darbu, bet dažās vietās pat tas nav atļauts. Ir vietas, kur pludmalēs izsmidzina balinātāju un mazgā ielas ar hloru. Nez ir kāds idiots, kas tās laizītu ar mēli, tāpēc šis risks ir jānovērš, vai kā?

Ir pludmales, kur drīkst sauļoties, bet nedrīkst peldēties, un ir vietas, kur drīkst peldēties, bet nedrīkst sauļoties. Pamatojums nekur netiek minēts, un pat ja piesardzība šķiet pamatota, tad vairums lietu ir no pirksta izzīsta.

Pārsteidz visvairāk, ka cilvēki to visu pieņem bez ierunāt – jo arguments, ja tu tā nedarīsi, tad mirs cilvēki, ir emocionāli šantažējošs.

Vienīgais prieks par Teslu. Šie bija spiesti aizvērt ražotni, bet tagad jau valdnieki nomierinājās un visiem atļāva atgriezties darbā. Bet vietējās grāfistes karaliene (tā pati, kas bez darba atstāja Kalifornijas tulkotājus) izdomāja – nē, mīlīši, jūs vēl nedēļu pagaidīsiet. Bet Īlonu tik viegli nepaņemsi. Viņš atsāka darbību un izaicināja – nāc un arestē mani. Viņai nācās iežmiegt asti kājstarpē un atzīt, ka ražotnes drošības plāns ir labs diezgan.

(Atbildēt uz šo)

anti-bio
[info]formica
2020-05-14 22:31 (saite)
https://youtu.be/O0fsg8ijn8E?t=185

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: anti-bio
[info]gnidrologs
2020-05-15 00:11 (saite)
DEZINFICĒ ROKAS UZVELC MASKU!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]iokaste
2020-05-14 22:50 (saite)
vieni grib baidīties kā mazohisti, kurus sasien. tā viņiem nav izvēles un tas ir atbrīvojoši. bet citi grib iebiedēt, jo tā ir vara un saldme.
tāpēc arī šitā korona labi aizgāja.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mapats
2020-05-15 10:21 (saite)
Kamēr visi šitie mazohopederasti sēdēja savos skapjos dzīve normālam cilvēkam(vairākumam starp citu) bija daudz vienkāršāka un brīvāka visiem kopumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?