gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-03-29 04:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nezinu kāpēc jūzere/s "eos" paslēpis visus savus postus, tāpēc nevaru iekomentēt tieši, bet
"Jautājums Kāpēc sievietes vadītājas kritizē vairāk kā vīriešus? Kāds/a var atbldēt? Manai mammai jāstrādā."

Jo sievietes ir sliktas vadītājas. Labas kopējas, bet sliktas lēmumu pieņēmējas, neizlēmīgas un lēnas stresa situācijā. Vai cacas, kas pašas nezina, ko dara un taisa haosu, bet izliekas, ka viss kārtība, jo nerubī. Zinu no pieredzes.
Tas nav pārmetums otram dzimumam kā tādam, jo tam ir savas funkcijas, ko tas pilda daudz prasmīgāk par jebkuru vīrieti. Derētu tomēr sākt atgriezties pie izpratnes par dzimumu lomām un kāpēc tas NAV bullšits kā to mums stāsta visādi modernie (((ideologi))).


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2020-03-29 11:35 (saite)
Es esmu seksists un negivoju šitu. Tu gan mels niekus, jo patriarhālismā dzimumlomas 1) nebija šauri ierāmētas 2) bija ierāmētas kā reizi ATKARĪGI no spējām un talantiem
Sievietas absolūti iesūkā vadošās lomās. Nē, kuharkas nevar vadīt valstis kā traki marksisti apgalvo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2020-03-29 12:01 (saite)
Salikt vienā teikumā apgalvojumu 1) un 2) spēj tiešām tikai loģikas lielmeistara prāts, lol.

Bet es šoreiz tālākā sračā neiesaistīšos, nav vērts. Turpini sēdēt pie savas kandžas glāzes un pašapmierināti spriedelēt, kādas tās sievietes tādas un šitādas, un kā viņas vajadzētu ierāmēt, kamēr tur ārā - reālajā dzīvē - tās sievietes bīda savus biznesus, dara zinātni, raksta grāmatas, un veic neskaitāmas citas sabiedrībai noderīgas un nepieciešamas lietas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-03-29 12:15 (saite)
Lol nē. Manu uzskatu kā reiz pamato realitāte, kurā "feministiskās lielvastis" sāk pārvērsties par bandītu truščobām, kur katru dienu kādu varo, spridzina un dursta, pašvaldības bankrotē, armija atrodas bez vadības un valstī pat nepietiek ugunsdzēsēju, kas nodzēstu triviālu meža ugunsgrēku, jo visa nauda notērēta migrantiem un praidiem. Tā lūk ir realitāte valstīs, kurās babenēm ļauj nodarboties ar lēmumu pieņemšanu. Absolūta anarhija. Tik pat labi vadošas pozīcijas varētu dot bērniem.
Tās atsevišķās sievietes, kas veic kādu tipiski maskulīnu lomu benefitē no sistēmas, kuru radījuši, uzkopuši un vada vīrieši. Ja visu vadītu sievietes, tad mēs būtu akmens laikmetā un nekādi biznesi, literatūra vai zinātne vispār neeksistētu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2020-03-29 12:24 (saite)
lol, kuras ir šīs feministiskās lielvalstis, kur varu sagrābušas sievietes?

Tā kā esmu ievērojusi, ka tukši dirst cibā tu māki, bet guglēt slinkums, tad - lūdzu, 2019.g. dati par sievietēm politikā. Izpēti un tad parunāsim, kurās valstīs pie tizlas vadīšanas jāvaino sievietes. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-03-29 12:33 (saite)
Jerbkurās valstīs, kur feminisms tiek uzskatīts par normu. Pa lielam visas Rietumvalstis, bet tādi ekselmplāri kā Zviedrija, protams, izceļas. Valsts, kas no idilliskas labklājības zemes tuvojas sūdu bedres statusam, vismaz teritorijās, kas pakļautas kulturālajai bagātināšanai. One town at the time. Ja nemaldos viņiem pat ir kvotas cik babeņu un pediņu obligāti jābūt starp amatpersonām. Bet principā tam pat nav nozīmes, ja arī šīs sabiedrības vīrieši ir pamatā integrējuši sevī iracionālo emo domāšanu faktu, loģikas un pragmatisma vietā. Femīnā ir haosa enerģija. Zem tās nekāds ordnungs nav iespējams. Tā pat kā telpā, kas pilna ar tīņiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2020-03-29 12:57 (saite)
Tu neapskatījies statistiku, vai ne? :)

Īsumā - pasaulē ir tikai trīs valstis, kur valdības sastāvā sievietes pārsniedz 50%. (Un tās nemaz nav tās, kuras tev pirmās ienāca prātā.)

Bet, protams, pēc seksistu "alternatīvās loģikas", sievietes ir vainīgas arī tad, ja vairākums lēmumu pieņēmēju ir vīrieši. Nekas jauns, nekas pārsteidzošs. *nožāvājas*

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-03-29 13:10 (saite)
Lēmumu pieņēmēji ar femīnu domāšanu (tādu, kas tipiski raksturīga tev u.c. woke sjw pīpļiem arī ieskaitās. Beisiklī visur, kur pie grožiem ir mentālas bābas ir agri vai vēlu haoss. Feminisma ideoloģijas lēnais maršs Rietumos panācis to, ka ne vien sievietes ir mākslīgi iebīdītas administratīvās pozīcijās, bet vīriešiem uzspiesta sievišķīga uzvedība un domāšana, lai tie nedod dies nebūtu "seksisti". Rezultāti ir uzskatāmi - augsta noziedzība, vāja likuma vara, terorisms, bankroti un slimības, kā sociālas, psihiskas, tā tīri bioloģiskas, kā varam šobrīd novērot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2020-03-29 13:33 (saite)
Turpinot tavu domu gājienu: vislabākie politiskie vadītāji ir tādi vīrieši, kuri nav spējuši kļūt par politiskajiem vadītājiem, tādēļ viņi sēž virtuvē pie kandžas glāzes un spriež, kā tās sievietes un femīni vīrieši visu ir sačakarējuši. Ok, skaidrs, paldies, ka paskaidroji. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-03-29 13:49 (saite)
Vēl viena sieviešu īpatnība - nespēja izsekot līdzi diskursam un pamatot savu pozīciju loģiski, tā vietā paļaujoties uz savu tūkstošgadēm ilgi izstrādāto ad hominem un ad personam fu. Vai gaslighting, ko pieminēja mapats. Es pat nodzēries kandžu esmu skaidrāks par tevi, jo man nav jāmeklē šādas alternatīvas, lai saglabātu seju uz intelektuālās mazspējas fona.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2020-03-29 13:51 (saite)
Zaķīt, lai kā tev gribētos, bet nostāja "viss, kas man nepatīk, ir femīns" =/= loģika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-03-29 14:06 (saite)
Es jau te kaut kur minēju:

*visu kas objektīvi nav labs nosaucam par sievišķu jeb femīnu
×secinam, ka ``femīns`` cilvēks nav labs vadītājs un organizators.
*secinam ka sievišķīgs pēc nosaukuma ir sievietēm piemītošs
*secinam ka sievietes slikti vadītāji

* jūtamies Baigais Vīrietis :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-03-29 17:51 (saite)
Jā, tu te jau kaut kur izrādīji savu dumību. Un?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?