gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-03-28 10:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mana lielākā problēma ir hroniska neizgulēšanās, jo nespēju gulēt nepārtrauktā miegā ilgāk par 4-5 stundām pēc kurām pamostoties labākajā gadījumā spēju ar maziem atrāvieniem pasnauduļot atlikušo laiku līdz buģiļikam. Pie tam arī tajā pirmajā posmā nepārtraukti tieku bombardēts ar pārlieku kreatīviem un teju lucid sapņiem, kas pilnīgi nojāj smadzenes. Nekādas mentālas atpūtas. Ar visu to, ka pēdējā laikā hujāru iekšā melatonīnu pirms guļas. Gan jau ka alokogoļizms nepalīdz, bet šī pati problēma man ir arī periodos, ka neesmu lietojis ilgu laiku.
Kā, lai panāk miroņa miegu vismaz uz 8 stundām?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]svesinieks
2020-03-28 11:58 (saite)
Es nezinu par tinktūru - pieņemu ka efekts varētu būt līdzīgs. Bet tas, ko es esmu lietojis ir vnk baldriāņa tēja - man liekas, ka tur ir vnk sakapāts pats augs, vai tā sakne.

Klonazepāms ir viltīgs - reizēm pēc pamošanās ir tāda sajūta, ka ķermenis būtu neizskalota piena glāze, viss pārklājies ar plānu medikamentoza miega kārtiņu. Man palīdz, ja ieplānoju laiku līdz galam izgulēt visu miegu ~12h, pēc tam jūtos kā no jauna piedzimis, īpaši ja uzkrājušās neizgulētās stundas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-03-28 12:10 (saite)
Jā, empatizēju. Tādā ziņā, ka klonis spēj nožmiegt uz ilgu laiku, pat ceturtdaļiņa. Labi brīvdienā, ja nav jāceļas agri un var līdz galam to miegu izgulēt. Tad jā, jūtams atvieglojums un sarūgušā piena kārtiņa gandrīz nav. Kaut kā līdzīgi kā miega zāli mēdzu ielietot amitriptalīnu, ar kuru savā laikā eksperimentēju, lai iegrozītu smadzenes, bet sapratu, ka totāls sūds. Tiesa, viņš to miegainību uztur teju 24h, tāpēc tikai brīvdienā drīkst. Bet kopumā man ķimikālijas nepatīk. Tie visi ir feikie miegi.:/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]svesinieks
2020-03-28 12:44 (saite)
Jā, es arī tikai brīvdienās mēdzu lietot. Gan tāpēc, ka paģira un laicīgas nepiecelšanās risks, gan tāpēc, ka man liekas, ka depresantiem ir nelāgs pieraduma risks.

Protams, ka feik-miegs. Diemžēl kā ar visiem kondišaniem, ilgtermiņā tikai holistiski atbildīgs dzīvesveids var dot īsteni saldu miedziņu.

Vēl šķiet arī kkāda psiholoģiskā dimensija. Es, piemēram, kaut kur zemapziņā jūtos nedaudz vainīgs par saldu gulēšanu, jo nestrādāju, vai nepieredzu dzīvi visi tās krāšņumā. Visai ironiski, tad kad neesmu izgulējies nevaru nedz pastrādāt nedz "pieredzēt dzīvi" lol. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-03-28 13:08 (saite)
Man savukārt tieši neizgulēšanās (un dabiski, pohas) rada šo psiholoģisko mazvērtības kompleksu. Kad esmu totāli izgulējis visus sūdus un fiziski/emocionāli sparauns, tad man pohuj par visiem sevis sadarītajie grēkiem un bez problēmām skatos acīs cilvēkiem, pat pats sāku braukt virsū par nepareizībām. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?