gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2016-06-03 22:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vis sūdīgākā lieta starp cilvēci ir veci hmirji ar lielu ego. Personāži, kas nekad nav labu, viedu vecāku audzināti vai labu dzīves skolu izgājuši. Veci nērdi, vobšem. Ego uzaudzis dēļ pastāvīgās konservēšanās sevī, formālas izglītības un ignoranci par reālo dzīvi, kas notiek visapkārt.
Tāpēc man pēdējos laikos patīk visādi ivani duraki, kas varbūt ir duraki, jo neko nesasniedz dzīvē, bet nez kāpēc ir dzīves gudrāki par smalkajiem hmirjiem.

Da i vabše - kas Jums, dārgie, skaitās sasniegums, a? Kurā brīdī dzīve skaitās kaut puslīdz laba, piepildīta, tā, ka nav jākrīt depresonā?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sakaarnis
2016-06-04 21:09 (saite)
Tad, kad par šo dzīvi nav jādomā.

(Atbildēt uz šo)


[info]batou
2016-06-05 11:36 (saite)
vot līdz pat 25 es tāds hmirjs ar lielu ego biju. tagad 35 esmu dzīves salauzts. jeb varētu teikt dzīve ir iedevusi pamatīgi pa degunu un sāc saprast, ka esi tikai mazs sīks sūdiņs lietu kopējā tecējumā. tas viss ir tikai laika jautājums. un principā par dzīves piepildījumu ir - tas ir tas pats vai tu esi laimīgs vai nē. kas atkal ir ļoti slidens un personisks jautājums uz ko tik vienkārši nevar atbildēt kamēr vien neesi paskatījies atpakaļ laikā

(Atbildēt uz šo)


[info]antijahve
2016-06-05 23:20 (saite)
Katram savs. Man piemēram patīk daba un narkošanās. Tad, kad esmu nonarkojusies dabā, tad man ir reāla panākumu sajūta, jo man liekas, ka es esmu sapratusi, kā lietas notiek un ka man ir reāli pajāt par tiem pediņiem, kas dzenas pēc swag pointiem.

A citam atkal reāls kaifs sūkāt peņus pa karjeras kāpnēm. Citam vispār vajag tikai dvuļu un pieturu.

Tur jau tā sāls- katrs atrod savu, ja bišķi pameklē.

Aizdirsos. Čau vispār. Patika tavs komentārs par Elonu Masku un izdomāju piesekot.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-06-06 00:32 (saite)
Dvulis pieturā dažreiz ir tīri neko.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?