gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-05-15 22:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kuri ta šobrīd starp tiem potenciālajiem javroparlamentāriešiem mums ir galvenie nacisti? Kā saprotu, tad NA jau sen vispār ar sakarīgu nacismu nenodarbojas un vairāk domā par tupām random rebēm un visādās sīkpartijās ir tikai low IQ ībļi. JKP? Kas no tagadējiem nebalsotu globālkomunistu unisonā un neslēptu pūru aiz sveces?
Saprotu, ka EP ir formāls farss un visu tā pat izlemj kaut kādi troiku iecelti javrokomisāri, bet labi gaisu pasmirdināt tur noteikti vajag.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snark
2019-05-16 10:02 (saite)
Bezskaidras naudas norēķini ir nesāpīgākais un nemanāmākais veids kā kontrolēt tavu dzīvi, turklāt, tas primāri nav veidots ar mērķi kontrolēt. Sociālais kredīts būtu jau daudz skarbāks pasākums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-05-16 21:11 (saite)
Fanīgi, ka pārlasījos un ielasīju tieši pretēji "skaidras naudas" pirmajā teikumā, jo tieši tāda ir pareizā atbilde. Par ar korumpētām bankām, federālajām rezervēm u.c. finanšu mahinācijām vai krahiem, skaidra nauda, kamēr tā ir apritē, vēl ar vien kalpo kā spēja brīvi pirkt, pārdot, algot un būt algotam pilnīgi nemanāmi no jebkādu lielo brāļu glūnīgās acs. Atdot visu vērtības monetāro ekvivalentu bezskaidras naudas sistēmai ir līdzvērtīgi atdot runas brīvības un kontroli feisbergam un Dorsijam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2019-05-16 21:46 (saite)
Vot vot

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?