gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-02-23 19:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēl tāds interesants novērojums saistībā ar sapņiem. Savā laikā nogadījās situācija, kad prosta fiziski bija tādi nedugi, kad pat stradiņu endokrinololoģijas nodaļas galvenā ārste pateica aptuveni "tu esi vesels kā zirgs, tev vajag prātu labot" un novirzīja uz savu drušku, tādu modernisku hiperaktīvu beibi, kas nodarbojas psihiem kā es un viņa man beigu beigas sabaroja ar vairākiem antidepresantiem un antišizo huiņām, kas man diezgan ātri noņēma fizisko ņedugu. Es viņus pārstāju lietot līdzko sapratu, ka fiziskais sūds ir nogājis, jo tas feikais psiho sūds, ko tā šaize izraisa ir fake as bitch. Bet viena lieta, kas tajā laikā man gandrīz vai patika bija sapņi. Jā, man vispār ir vivīdi sūdi miegā un esmu ar samērā bagātu iztēli apveltīts indivīds, takšo ķem boļe. Bet tajā brīdi (lietoju paroxetīnu, olanzepīnu un rispirdonu tajā nogireznī) bija tā, ka katra nakts bija bez maz vai sāga, jobanā epopeja. Vienas nakts sapnis bija kā izlasīt pirmo reizi 100 vientulības gadus/gulta ar zelta kāju. Prosta katru detaļu pēc detaļas izdzīvoju savu nieka 6h laikā. Izgāju cauri veselam dzimtas liktenim, piedaloties un lusīdi taustot/ietekmējot lietas tajā. Tik lusīdi, ka tā realitāte likās īstāka par manu jobano sober dzīvi. Es būtu varējis katru rītu rakstīt romānu tajā laikā. No kurienes tas sits uzrodas un tik konkrēti? Jo tur daudz kas bija tāds, kas burtiski čanelējās. Tie nebija jau esošas expas konsolidācija psihodēliskā murgā. Tur bija reāli sižeti un tēli no nulles.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2019-02-23 21:29 (saite)
Diktofons vai vismaz klade ar rakstāmo pie gultas. Diktofons labāk, jo tās lietas ātri aiziet atpakaļ uz dziļo atmiņu un pēc ~ 10 - 15 min ar apzinātu piepūli atsaukt darba delpā jau ir grūti

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-02-23 22:20 (saite)
To zinu. Esmu lasījis, ka lusīdo sapņu apzināta izsaukšana parasti ir ar klādīti pierakstot visu, kas bijis. Man patīk lusīdie sapņi, lai gan jamie laikam ir vēl lielāks gruzons uz smadzeni. Tā sajūta, ka esi fantasy landā un vari lietot maģiju, vienlaikus apzinoties, kas es fentezī zemē ir awesome.
Bet nu jebkurā gadījumā dotu priekšroku jebkāu sapņu neesamībai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]riobravo
2019-02-24 10:20 (saite)
Par miega kvalitati, tu esi kadreiz meginajis nelietot vismaz kadu menesi NEKO un iet gulet ta, lai sanak 8-9 h miegam, celoties visu laiku viena noteikta laika? Tas ir, nojaukt savu esoso rezimu lidz pamatiem un tad paskatities, kas notiek?

Drusku atgadini resnisus kas grib nomest svaru bet nesanak. Jo pirmais, kas jadara, ir japienem, ka menesiem vai gadiem bus jadzivo ar izsalkuma sajutu, bet tas ir par daudz prasits, tapec mekle visadus workaroundus tablesu, brinumzalu, top shop trenazieru u.tml. izskata.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kisswithafist
2019-02-24 14:18 (saite)
Related: http://dreamstudies.org/2009/09/15/depression-ssri-and-dreams/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kisswithafist
2019-02-24 14:20 (saite)
Bišku new-agey saits, bet avoti legit

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?