gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-02-10 23:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mūsdienu Rietumu likumsargu prioritātes
2018: "No one is ever going to jail for 'misgendering' so stop fear mongering."
2019: "Mother, 38, is arrested in front of her children and locked in a cell for seven HOURS after calling a transgender woman a man on Twitter"


Tieši tie paši menti, kas desmitgadēm pievēra acis uz pakiju pedofīlu bandām. UK ir fucked up, ar brexitu vai bez.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2019-02-14 21:15 (saite)
Tas ir gan interesanti, gan biedējoši, dažreiz salīdzināt, kā dažādi mediji atspoguļo vienu un to pašu notikumu. Šajā gadījumā - kuras detaļas izvēlas publicēt, bet kuras - noklusēt.

Piemēram, Telegrāfs ir salicis pavisam citus akcentus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2019-02-15 12:11 (saite)
Tā ir. Viens no iemesliem kamdēļ es gribu pārtraukt lasīt ziņas. Tās ir ne tikai manai dzīvei nenozīmīgas, to lasīšana aizņem laiku ko varētu aizpildīt ar ko noderīgāku un tās notrulina, bet arī tās vienmēr tiek pielāgotas dotā ziņu sniedzēja idealoģijai. Kaut vai tas nesenais Kovingtonas studentu skandāls, kur visi kreisie mēdiji vainoja baltos MAGA cepures valkājošos studentus rasismā jo bija iznācis mazs video klipiņš, kurš lika domāt, ka varbūt kaut kas tāds tika noticis. Sliktākais ir tas, ka tad kad bija iznācis pilnais video, kur izrādās, ka tieši konkrētie studenti tika apsaukāti un viņi biji tie kam nācās sastapties ar rasismu, piemēram, theguardian joprojām turpināja šo faktu noklusēt un ziņot par cilvēku sašumu attiecībā uz nepilno klipa versiju, noklusējot pretīgo rīcību no minoritāšu grupu pārstāvjiem. Pēkšņi reāla apsaukšanās un rasisms vairs nebija svarīgs, ja tas tika vērts pret baltiem MAGA cepurniekiem. Tāpat arī labējie mēdiji regulāri deķīti velk uz savu pusi un pasniedz lietas pilnīgi citādāk nekā tās ir bijušas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2019-02-15 13:46 (saite)
Karojošu ideoloģisko nometņu efekts, kad patiesība vairs nav svarīga, galvenais ir savējie vs viņējie. Naratīvs > patiesība, kā te šajā cibā kaut kad nesen izskanēja.
Ja politiskā piederība kļūst par pārāk nozīmīgu cilvēka identitātes daļu, tad jebkurš greizs solis no "savējo" puses tiek uzstverts par personīgu kauna traipu, tādēļ vieglāk ir izlikties, ka nekādu greizumu vispār nav.

Nedaudz vēl palasīju par Graham Linehan - nu jā, viņš ir TERF ar visu uzskatu komplektu, ka transsievietes ir vīrieši-izvirtuļi, kas apdraud sievietes. Tā kā, nav nekāds brīnums, ka viņiem tvitersračs eskalējās līdz abpusējam doxxingam un pārējām nejaucībām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-02-16 00:47 (saite)
Tikai nedomā, ka tev kaut mazākajā merā izdodas notēlot politski neitrālo spēlētāju, kas tik skatās no malas un smīkņā. Tu Cibas planktonā diezgan cieši konkurē par otro vietu ar Didzi Melbiksi un vēl dažiem līdzīgiem supostātiem.

Galnais, kas man jūsu sugā derzas ir negodīgums. Es absolūti embreisoju vaļsirdīgus ideloģiskos/filozofiskos ienaidniekus, bet tārpi, kas intensīvi slēpj savu natūru aiz lozungiem is the worst shit.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2019-02-17 11:31 (saite)
Neviens nav pilnīgi neitrāls politiskos jautājumos. Taču man patiesība ir svarīgāka par "savas puses" naratīviem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-02-17 14:31 (saite)
Haha, labais. Patiesība viņai svarīga. Tu patiesību neprastu ieraudzīt, ja viņa tev pimpi feisā iebāztu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2019-02-17 18:30 (saite)
Zini, kas ir laba pašdiagnostika? Pamēģini atcerēties, kad pēdējo reizi saprati un atzini, ka esi par kaut ko kļūdījies. Ja tas bija tik sen, ka nespēj atcerēties, ir divas iespējas: vai nu tu esi ģēnijs, kurš vienmēr visu zina labāk par citiem, vai arī... nu, tu saprati.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-02-17 18:49 (saite)
Es esmu atzinis neprecizitātes un nekad neesmu noliedzis savu biasu. Tāpēc nekad neesmu dzēsis savus postus vai slēpies no kritikas. Strīdēties un izgaismot lietas no dažādiem leņķiem imo ir ļoti noderīgs process. Šobrīd tas kaut kā vairs nav modē pat daudz kur internetā. Ciba ir svētīgs anklāvs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?