gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-02-10 23:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mūsdienu Rietumu likumsargu prioritātes
2018: "No one is ever going to jail for 'misgendering' so stop fear mongering."
2019: "Mother, 38, is arrested in front of her children and locked in a cell for seven HOURS after calling a transgender woman a man on Twitter"


Tieši tie paši menti, kas desmitgadēm pievēra acis uz pakiju pedofīlu bandām. UK ir fucked up, ar brexitu vai bez.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chrono
2019-02-14 18:20 (saite)
Tu uzdevi jautājumu par sarakstēm kas pierādītu, ka bulijošana nav bijusi. Mans jautājums ir par sarakstēm, kas pierāda, ka tāda ir bijusi. Pazemojoša ieraksta retvītošana nav automātiski nekāda kampaņa, lai arī nav draudzīgs žests, protams. Ir miljoniem pazemojošu retvītu par Trampu, bet tamdēļ mēs nesaucam visus dotos retvītotājus par bulijiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2019-02-14 18:32 (saite)
Uz šo jautājumu es atbildēju, pirms vēl tu pajautāji. ;)

Es nesaku, ka tāda darbība automātiski nozīmē apzinātu kampaņveidīgu bulijošanu. Taču tviteris ir diezgan pretīga vieta - ja tu esi populāra persona ar simtiem tūkstošu sekotāju, tas nozīmē, ka tavus tvītus lasa arī liels bars visādu kretīnu, kuri neglaimojošu rakstu par kādu mazpazīstamu personu uzskatīs par lielisku iespēju visādi izpildīties pret to personu. Tādēļ arī teicu - kampaņveidīgs izstrādājums. Apzināts vai nē, nav tik būtiski šai diskusijai, ja sekas ir tās pašas.

Info publicēšana par ģimenes locekļiem, protams, ir vēl pretīgāka lieta, tas ir tīrs doxxings.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-02-14 22:31 (saite)
Doxxing un kampaņas ir sūdabrālīga lieta un es cenšos tādas nepiekopt, bet vēl ar vien ir absurds iesaistīt tajā nanny state, īpaši kontekstā, kur tas pats nanny state nespēj saviem pilsoņiem nodrošināt pat Maslova piramīdas primārās drošības garantus. Ja nepatīk internetbulijošana, ej un raksti gaudulīgas diegabiksejas rīgas laikā, satori, buzzfeeda un vašpostā. Tik pat labi varētu saukt policiju katru reizi, kad krogā, tirgū, uz ielas vai darba vietā kāds sastrīdas un sāk nodirst tavu mātu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?