gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-08-19 19:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

(lokācija: The Arkansas State Capitol building. Clinton country.)

Dēmonu pielūdzēji kļūst ar katru mirkli jo brašāki un atklātāki. Visādas pizzageitas pēdējo laiku kontekstā liekas tik banāli ticamas un visdrīzāk ikdienas rutīna šo kropļu aprindās.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]axsys
2018-08-20 17:03 (saite)
Sašutums protams ir mūsdienās populārākais sporta veids, bet nu šoreiz gribēdams nevaru atrast no kādas dirsas ir izvilkta tā pedofīlija un bērnu upurēšana. Sātanistu baznīcai (kas to daiktu tur uzslēja un kas pārstāv šo te simboliku) ir ļoti skaidri apstāstīts kā pēc viņu domām sastāv ar šīm lietām--

"Satanism has strong rules prohibiting sexual activity with children and non-human animals. In fact, if a Church of Satan member abuses children sexually or otherwise, his membership is automatically terminated without possibility for re-instatement. The Church of Satan also does not accept anyone who is not legally adult as an Active Member. In Satanism, sexual activity is only advocated between consenting adults."

https://www.churchofsatan.com/faq-fundamental-beliefs.php

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-20 19:37 (saite)
No kuras vietas tu vispār izvilki, ka man ir škrobe pret sātanistu larperiem, lavejistiem or smth. Es vienmēr esmu teicis, ka uztveru viņus tajā pašā līmenī kā vikāņus vai hipiju/ņūeidžeru komūnas.
OPa gadījums un daudzi līdzīgi significē faktu, ka ASV politiskais lefc vai kaut kādi dīpsteitieši ir aizgājis pilnīgā, kā tagad teiktu derangment sindromā. Atklāti fetišizē dēmonus un viņu simbolizētās riebeklības. Lai ieriebtu saviem politiskajiem pretiniekiem tas šķiet stipri over the top. Jābūt tiešām derailed.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-08-20 21:10 (saite)
okej ar kādām riebeklībām tad tiek saistīts minētais bafomets?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?