gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-08-19 19:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

(lokācija: The Arkansas State Capitol building. Clinton country.)

Dēmonu pielūdzēji kļūst ar katru mirkli jo brašāki un atklātāki. Visādas pizzageitas pēdējo laiku kontekstā liekas tik banāli ticamas un visdrīzāk ikdienas rutīna šo kropļu aprindās.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-08-20 00:09 (saite)
Tev tas acīmredzot ir kaut kāds komiksgrāmatu tēls vai vikāņu velēns. Cilvēki, kam ir morbīda fascinācija ar šo arhetipu visdrīzāk nē. Ne velti šī nav pirmā reize, ka augsta profila pasākumos/lokācijās tiek lietoti slimi larpi/attēli ar ragaiņiem, bērniem, upurēšanu. Ņemot vērā šo elitāro tipiņu politiskās darbības, bez maz varētu padomāt, ka viņi šo savu sātanisko fraternity uztver nopietni. Laikam jūtas kā īsteni templiešu vai rozenkreiceru lietas turpinātāji. Es varu saprast visu to bs no ekscentriskiem dīvaiņiem, kā jau minētie sātanistu pulciņi, bet kad politiskā un kognitīvā elite sāk iesaistīties šādā groteskā, tad kā minimums jāsāk apšaubīt viņu atbilstība amatiem.

(Replies frozen) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2018-08-20 00:34 (saite)
Cilvēki izklaidējās tieši lai uzjautrinātos par tādiem kā Tu, kas to visu uztver kā kaut ko nopietnu. Kāds ir kādu upurējis, izvarojis bērnus tajos piesauktajos pasākumos?

(Replies frozen) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-20 01:45 (saite)
Tev šķiet, ka imitēt upurēšanu/varošanu/spīdzināšanu/kanibalizāciju ir smieklīgi? Cilvēki, kas tādā veidā 'izklaidējas' ir kā minimums ar psihopātiskām nosliecēm, bet pat tas nebūtu nekas, ja runa neietu par cilvēkiem, kas cenšas valdīt par citiem cilvēkiem. Zinot šo cilvēku darbus, piedalīšanās imitētos nāves kulta rituālos, nešķiet nemaz vairs tik 'lol random'.
Nacisti ar savu ārisko okultismu arī laikam vnk. havojas fanu, lai paņirgātos par mietpilsonīgajiem marksistiem.:D

(Replies frozen) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-08-20 02:00 (saite)
Es domāju ka robeža ir - vai kādam sāp vai ne? Ja neviens reāli netiek mocīts, tad tas ir teātris, galu galā mēs visi spēlējam agresīvas datorspēles, skatāmies bojevikus utt.

(Replies frozen) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?