gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-07-20 10:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
face of deep state


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]artis
2018-07-20 12:32 (saite)
paldies. es neskatos. es tev iesaku lasīt grāmatas un vēsturiskus dokumentus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-07-20 12:46 (saite)
Es lasu, bet nesmeļu ieteikumus no politico, washpost etc. Tu tiešām pērc visu šo te muh russia bs, kamēr tajā pašā laikā ir jau labi nodemonstrēts, ka if anything, pie muh russia manderingiem pamatā pieķerti demokrāti un vai viņu administrācijas (arī apzināta) nolaidība. Tas, ka krievi vienmēr dara kaut kādu spiegošanu un subversiju skaidrs jau sen. Kaut vai ASV aplipināšana ar marksisma šizofrēniju, kuras dēļ nu jau ir tuvu pilsoņu karam. Visa histērija ap Trampu gan ir pilnīgi safabricēta. To vajadzētu tā kā nojaust pēc tā cik daudz melu, puspatiesību, demagoģijas, lying by omission un emo histērijas ir visos šajos apvainojumus, kuri kā likums izrādījušies buļļa kakas un iegrūduši vairāk sprunguļus pašu apvainotāju riteņos. Kas citam bedri rok...

Interese par to kā strādā krievu vai jebkuras citas valsts specdienesti un cenšas ietekmēt ģeopolitiku ir viena lieta. Kāpšana fakeņūz bandvagonā, pavisam kas cits. Never go full retard, bro.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]artis
2018-07-20 14:00 (saite)
> histērija ap Trampu gan ir pilnīgi safabricēta

Nē, ne visa. Laiks rādīts. Trampam junioram bija kontakti ar krievu aģentiem. Laiks rādīs. Tā nav histērija. Notiek rūpīga izmeklēšana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-07-20 14:34 (saite)
Vai tev ir izskaidrojums, kāpēc tik daudz tiek runāts par "krievu roku" pavisam absurdās tēmās, bet tur, kur tā skaidra un nepārprotama kā, piem., Nord Stream gadījumā piever acis um mutes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]artis
2018-07-20 14:43 (saite)
Eiropiešu vai Amerikāņu gadījumā? Eiropiešu, jo viņi ir totāli atkarīgi no Krievu enerģijas. Tāda ir skarbā realitāte. Eiropa ir vāja, lai gan Ukraina un perifērijas valstis diezgan asi iestājās pret Nordstream II. Ameriku tas tieši skar mazāk, bet Tramps to drīzāk izspēlēja kā kārti pret Merkeli. Ameriku interesē nākotnes sašķidrinātās gāzes tirgi, jo viņi ļoti nesen kļuva par eksportētājiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-07-20 14:52 (saite)
Iztēlojies, ka tas būtu amerikāņu un krievu, nevis vāciešu un krievu projekts? Kāda rociņu lauzīšana un vaimanāšana notiktu tad?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2018-07-20 14:57 (saite)
"Tā nav histērija."

Tas, kas notiek medijos (āri Eiropas) IR histērija. Es pat teiktu, ka tas ir kaut kas vairāk un bīstamāk. Beisiklī notiek 100% melu propaganda Vremja un Pravda stilā, kur netiek vētītas alternatīvas versijas, bet tikai tas, ko viena politiskā partija liek. Ja nejauši uz tādu raidījumu ieradies cilvēks, kas izsaka "nepareizu viedokli", viņš tiek nobļaustīts, apsmiets un nereti pat atslēgts no sarunas, tēlojot kaut kādus tehniskus iemeslus. Nekas tāds nekad pagātnē ASV un nekur Rietumos nav ticis darīts, pat vis asāko domstarpību periodos. Notiek demokrātijas subversijas, pure and simple.

Ja mēs griba uzturēt krievu konspirācijas teorija, tad drīzāk jau notiek tas par ko runāja Bezmenovs un patiesā kolūzija ir tieši Trampa pretinieku rūpals. Kultūrmarksisma indīgās idejas ASV nonāca nwe tikai pateicoties (((viņiem))), bet arī aktīvai padomju iesūtītu aģentu darbībai. Krievija patiesībā varētu būt diezgan izdevīgi, ka Rietumi pārvēršas nožēlojamos multikulturālos komunistiskos bedlamos, kamēr pati ir strikti nacionālistiska un Russia First savā politikā. Ķīnieši tieši tā pat ierēc par Rietumu pakļaušanos sjw idiotijai, jo viņiem kā stingri rasistiskai un China First valstij ir ļoti izdevīgi, ja tiešie konkurenti demonizē SAVU valstu un SAVU tautu interešu likšanu pirmajā vietā kā rasistisku vai citādi ksenofobisku. Vajadzētu tikai pagaidīt dažās dekādes un ASV/Eiropas demogrāfiskā mažoritāte būtu human refuse no sūdu bedrēm, kas nebūs spējīga konkurēt ar nopietnām valstīm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis2
2018-07-21 20:17 (saite)
Putins un krievu klātbūtne visur un iekš visa, bez šaubām, tiek pārspīlēta, un tas arī sastāda šī brīža bīstamo stāvokli, kurā ienaidnieks caur simbolisko apriti tiek tēlots lielāks un varenāks nekā tas ir, bet no otras puses “draudzība” un “nepārspīlēts” skatījums ir teju neiespējams, jo rietumu aizsardzības spējas ir joprojām stipri iepalikušas, kamēr ienaidnieks no šāda overestimation tikai iegūst, brīžiem izskatās, ka caur atsevišķām, rūpīgi plānotām intervencēm krievi apzināti pretējā nometnē kultivē tēlu un histēriju, ka “viņi ir visur”, vienlaikus piemetot uguni arī diskusijās par pašu Krievijas reālo stāvokli, sašķeļot jau tā sašķeltos rietumus arī krievu reālo spēju vērtējumā.

Jā, dažbrīd pārspīlēšana strādā, Reigans uzvarēja auksto karu, pārspīlējot krievu reālo stāvokli. Bet diez vai šobrīd tas ir vietā. Pat pēdējos PSRS gados krievu militārās un izlūkspējas salīdzinājumā ar Rietumiem bija lielākas nekā šodienas rekalibrētajai un Putina it kā apgreidotajai Krievijai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?