gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-06-14 22:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es absolūti nespēju izfigurēt kā lai cilvēks pielieto savā dzīvē, sev par labu, savus dabiskos talantus. Es nez kāpēc izvēlos profesijas vai random rūpalus, kas galīgi nav mani. Interesanti, ka kaut kas tāds bija/ir raksturīgs manam tēvam. Iet kaut kādā biznesā un domāt, ka gan jau ar pieredzi paprjot. Ņeprjot!
Bērni, ejiet studēt/strādāt, kur jums reāli patīk tas, ko darāt. Nekad neizvēlieties ceļu, kas tajā brīdī šķiet 'ienesīgāks'.(edit: nekad neklausāt, ko vecāki un radi muld, fuck them, neko nesaprot) NEKAD!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]honeybee
2018-06-15 08:28 (saite)
man šķiet, ka tur ir kaut kāds dīvains punkts ar to talanta/varēšanas attiecību.
nu tb ja ir "talants", tad, protams, ir vieglāk un patīkamāk sākt, un vēlāk arī ir negaidīti bonusiņi tipa "oj, visiem tas šķiet sarežģīti? nu kā, vnk izdari šitā, un... *magic*"
bet reāli jau tāpat, lai cik "talantīgs" tu nebūtu, vienā brīdī tu saproti, ka ar to talantu nafig nepietiek un ir nenormāli, nenormāli daudz jāstrādā, tā, ka mute mella un "omg nafig vispār es šito iesāku" un "akdies, kāds teica, ka man esot talants? Idioti nah, nekā man nav" => un kaut kur pāris gadu attālumā aiz šī mirkļa principā var arī dabūt kko labu no tā, kas pašam patīk.

cilvēkiem, kuriem talanta "nav", vienkārši ir grūtāk iesākt, bet zato vieglāk art uz priekšu, jo nevienā brīdī neiestājas tas ahujs tipa "bet kāāāā, es taču tik talantīgs, nevar būt, ka man nesanāk, laikam nebija īstais talants"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]santa_be
2018-06-20 15:21 (saite)
+1

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?