gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-05-21 19:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dienas citāts
"Tiesībās uz privātīpašumu un tiesībās uz izglītību nav absolūti nekā savstarpēji izslēdzoša. Ja tomēr ir, tad otrās ir svarīgākas, jo izlgītība padara cilvēku par cilvēku, bet bez privātīpašuma mierīgi var iztikt."

Pirmkārt jau "izlgītība padara cilvēku par cilvēku" ļoti atgādina 'trud ģelajet čeloveka'. Patosa pilna frāze bez jebkādas nozīmes vai patiesības grauda. Vēl absurdāk tas skan, ņemot vērā, ka runa iet par augstāko izglītību, kas mūsdienās labākajā gadījumā ir amata prasmes kursi. Sliktākajā - smadzeņu skalošanas cehi, lai veidotu jaunos eirokomjauniešus. Varbūt tieši pēdējā iemesla dēļ indivīdam augstākā izglītība šķiet tik svarīga. Kaut kādi self-made cilvji pārāk brīvdomīgi, nav apguvuši pareizdomāšanas baušļus un uzvedās nepaklausīgi.

Otra lieta, ko pamanu no diegabiksīgajiem jau ne pirmo reizi, ir kļūdainā interpretācija, ka tiesības uz kaut ko, nozīmē citu cilvēku vai valsts pienākumu šo 'kaut ko' viņiem nodrošināt. Labiņie varmāku importētāji, piemēram, uzskata, ka pārvietošanās brīvība implicē jebkuras nācijvalsts pienākumu uzņemt un paturēt pie sevis visus, kas grib ierasties. Tas to nenozīmē ne mazākajā mērā. Tā ir norma, kas tika postulēta, lai izvairītos no totalitārisma iemīļoto dzelzs priekškaru rašanās, kas padara šīs valstis par milzīgiem lēģeriem pašu pilsoņiem. Entitlement kultūra darbībā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2018-05-21 21:09 (saite)
Vot kurās augstskolās jūs uzrokat tos labiņos islāmapjūsmotājus?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-05-21 22:09 (saite)
Pārsvarā humanitārajās fakultātēs, kurās lauvas tiesa kursu ir pamatīgi iestiguši kultūrmarksisma un postmodernisma ietekmē. Islamapjūsmošana nav specifiski par islamu, bet multikulta dreka izpausme. Viss tas, kas palien zem mantras "divesity is our strength". Cilvēki atkārto šo bs tikai tāpēc, ka ir mācīti to darīt dekādēm ilgi un tas savukārt ir Rietumu izglītības iestāžu nopelns. Papildus tam vēl tiek nepārtraukti mācīts par ļaunajiem baltajiem cilvēkiem, kas to vien darījuši kā kolonizējuši un apspieduši miermīlīgus meļņus un brūņus. White guit, kas tiek ar mātes pienu borēts iekšā progresīvajās valstīs, postmodernisma kultivētais kulturālais relatīvisms un melīgais naratīvs par diversitāti kā priekšrocību, ģenerējis veselas paaudzes ar cilvēciņiem, kas pat faktu priekšā neatkāpjas no šīm mantrām. Dažas universitātes ir sliktākas, nekā citas šajā ziņā, bet kopumā tas caurvij visu vesternizēto izglītības sistēmu un mēģina izplatīties arī domēnos, kas līdz šim bija no tā brīvi. Pie mums ļoti nekritiski uzņem visu to, ko saka Rietumu onkuļi un tantes, tāpēc nav brīnums, ka lauvas tiesa inteliģento un izglītoto papagaiļojas pakaļ. Cilvēki nevēlas atklāti skatīties un runāt par lietām, jo baidās, ka tiks nosodīti par visādiem -ismiem, ko nepārtraukti izmanto kā pātagu nepareizdomīgo apvaldīšanai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shanietis
2018-05-21 22:18 (saite)
Izlasījās "veganizētā izglītības sistēma". Zīme, ka šodienai ir jāliek punkts :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-05-21 22:26 (saite)
Neaizmirst, ka arī velodrastizētā.;]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2018-05-21 22:26 (saite)
Emmm, ja diversitāte ir mūsu viss, tad meibī ir jēga paskatīties kā ir ar diversitāti islāma dominētās valstīs, asj?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-05-21 22:35 (saite)
Tbš es par to, ka islāma radikālisms ir labi zināms rietumu ienaidnieks un to rietumos visi zina, 9/11, citi terorakti, hamas, hezballah, taleban, al qaeda, isis un tā tālāk, sudānas genocīds, irānas kodolambīcijas + ja šamie kādu nomētā ar almeņiem un tml, tas arī rietumos tiek ziņots.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-05-21 23:13 (saite)
Man liekas daudz produktīvāk ir analizēt vai apgalvojums par diversitātes un multikulta foršumu ir kaut mazākā mērā pamatojamas vēsturē vai citās valstīs, kur šāda masveida, stihiska diversitāte ir bijuši fakts (atbilde: nē, tā nav spēks, tās nerada labas sekas, tieši otrādi).
Tas, ka islams ir Rietumiem naidīgs goes without saying. Neatkarīgi vai mēs skatāmies uz Rietumu kristiānisko bagāžu, vai 'progresīvo', ultraliberālo, vai pat kreiso idejisko vektoru. Tas ir naidīgs tiem visiem, bet kreisie aizspiež acis un ausis, jo tas ir naida fakts. No nedrīkst pat zināt, kur nu runāt par to.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-05-21 23:20 (saite)
Nu teiksimtā viņiem tīri labi gāja multikults saukts ``tautu draudzība`` iekš totalitārās psrs, kamēr bija krovavaja gebņa kas visādus sludinātājus ātri iebāza tur kur lāčiem salst. Tiko psrs alias gebņa izbeidzās - tūlīt armēņu azerbaidžāņu rezņa, gruzīnu/ abhāzu, ččenu utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2018-05-21 23:27 (saite)
Also līdzīgi diversitāte jeb multikults daudzmaz iet ķīnā kur vispār ir ļoti daudz nāciju/ etnisku grupu. Apmēram aiz tā paša iemesla kāpēc gāja PSRS [es atceros ka vērmaņdārzā man piesējās tante lai es parakstos pret kādas tur reliģijas apspiešanu ķīnā, nu es tā skaļi: Apspiež? Reliģiju? Nu malači, pareizi dara, tā turēt]

Drusku nost no šī patterna ir ASV, kas it kā nav komuņagu valsts bet ir multikulturāla un viņiem kindof sanāk. Tiesa gan neskatoties uz bible belt jociņiem un dažādu megabaznīcu lobiju ASV ir stingri sekulāra valsts, viņiem tas federālajos likumos / konstitūcijā ierakstīts

koroče, ko es ar šo penteri gribu teikt:

Gribi daudzkultūru diversitāti? Dajoš stingru sekulārismu bez atkāpēm. Citādi kirdik.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2018-05-21 23:40 (saite)
/ bet kreisie aizspiež acis un ausis, jo tas ir naida fakts. No nedrīkst pat zināt, kur nu runāt par to./

Ja tas ir tā, tad paši kreizie nu tb kreisie bet laba pārrakstīšanās kļūst par reliģijas veidīgu kustību un ir pretrunā ar skepticismu/ kritisku domāšanu/ sekulārismu un tātad no domājošiem cilvēkiem tiks kritizēti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-05-22 11:12 (saite)
Pilnīgs bs viss tas ko sarakstīji. "Tautu draudzība" pateicoties gebešņikiem. Jā, kad viena tautas daļa monopolizējusi visu rezņu sekulārisma un progresa vārdā, tad pārējās atpūšas. Tieši tā pat tautu draudzība strādā islama teokrātijās.
Ķīna un ASV absolūti nav nekāds multikulti labais piemērs. Īpaši jau ASV, kur visdiversākie štati/rajoni ir noziedzības un bezpreģela zonas.
Kaut kāda Šveice būtu labāks piemērs, jo nav savu diversitāti ieguvusi atverot slūžas un pamatā ļauni balti cilvēki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?