kandža
Pirmo reizi pats i brāgu uztaisīju i tecināt sāku (ar drauga atdotajiem štrumentiem). Viena kļūda, ko pieļāvu ir žadnosķ. Pārāk daudz brāgas sataisīju priekš tā viena piena bidōna. Laikam vajak kaut kur 2/3 no kannās liet, lai ātrāk uzvārās līdz tvaika temperatūrai. Nosēdēju stundas 4-5 tikai lai sagaidītu, kad būs puslīdz karsts. Nācās diezgan aktīvi 'podsasivaķ', lai pārlauztu žņaugu. Pamatā dēļ tā, ka bija maz rūmes kur tvaiks var sākt izgarot. Nu vot, tagad sēdēšu līdz rītam laikam. Kamēr būs pietecējušas butelītes. Gandrīz lūpas apdedzināju, kad pirmais sāka nākt laukā. 80+ grādi pirmajiem garantēti. Fuck off valsts ar savām akcīzēm, man pošam sovs. Tik cukurs, raugs un nedaudz darba.