kjiimikjis ([info]kjiimikjis) rakstīja,
Par pervaku ir pieņemts saukt to, kas destilējot sāk tecēt pats pirmais - kur ir vairums metilspirta un nevēlamo draņķu. To izlej nafig ārā, un pēc tam sāk ievākt produktu. Visdrošāk atšķirt, ja ir aparāts ar deflegmatoru, kārtīgu dzesēšanu un termometru, kas nosaka tvaika temperatūru. Bišku čakars, bet realizējams pasākums.

Karsētajai kannai zem nelīdzenā dibena var satūcīt pareizajā formā iemīcītu alumīnija foliju, un apkārt aplikt stiklšķiedras audumu (vai da jebkādu nedegošu materiālu, kas siltumu nelaiž prom). Jebkas, kas veicina siltuma nonākšanu vajadzīgajā reģionā vai bremzē tā aizplūšanu prom, nāk par labu pasākumam. Smiltis arī der kā siltumnesējs, tikai agri jāsāk karsēt. Tās jebkurai formai piegulēs, kā nākas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?