gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-19 15:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
(((viņi)))
https://www.biblebelievers.org.au/expelled.htm
Tūlīt pateiks, kas sūdīgs avots un es ir antisemīts (smieklīgs/viltīgs jēdziens, ņemot vērā, kā lielākie žīdu nīdēji paši ir semītu grupai piederīgi).

Enīvej, ko mēs no tā varam secināt? Visi pārējie ir genocidāli maniaki un ļaundari pēc savas dabas un nez kāpēc irracionāli ienīst žīdus.

Žīdiem ir kaut kādas nacionāl/etnisk/reliģiozas īpatnības, kas viņus padara par nevēlamiem vairumā zemju, kur viņi nav pamatnācija, tāpēc derētu sākt strādāt pie savām problēmām, nevis tikai vainot citus un censties izspiest pašlabumu no sava mūžīgā upura sindroma.

Trešais variants?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krishjaanis2
2018-03-19 22:50 (saite)
Ok, skaidrs. Jā, ir balsis, kuras norāda uz Marksa bezmaz vai neslēpto sekularizēto jūdaismu (proletariāts kā izredzētā tauta, alas, jūdi Ēģiptes verdzībā, vēsturiskais determinisms, vēstures piepildījums revolūcijā utml), bet to uzskata par sekundāru un nesvarīgu faktoru, un, diemžēl, ļoti reti paceļ tēmu par kreiso ekstrēmistu un ļaundaru neproporcionāli lielo žīdiskuma koeficientu (PSRS politbiroju un dažādas institūcijas līdz Staļinam pārsvarā vadīja un kadri sastāvēja no žīdiem vai latviešiem), nacisti jau tieši žīdus vainoja boļševismā, ir pat tādas akadēmiskajā vidē izslēgtu vācu (!) vēsturnieku versijas, ka nacismu kā ideju tieši vadīja un radīja bailes no boļševiku revolūcijas zvērību analoga Vācijā (koncentrācijas nometnes esot nošpikotas no Ļeņina/Staļina). Par to, šķiet, vairāk runās un analizēs tikai tālā nākotnē. Es gan teiktu, ka tam ar žīdiskumu sakars ir tikai pastarpināts, jo sekularizēts jūdaisms, well, nav jūdaisms. Tāpat kā drausmīgā postWW2 big goverment labklājības valsts (sociāldemokrātija) ir sekularizēta kristiešu utopija. Ne velti savulaik ES dibināja un šobrīd vada partijas, kas seci nezkāpēc dēvēja par "kristīgajiem demokrātiem". Taču tas ir sekularizēts surogāts, atsvešinātība, nevis the real thing. Par to vainot jūdus vai kristiešus nav diez ko adekvāti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-03-20 00:50 (saite)
Nu un tu iesako ko - drausmīgu big government valsti kurai turklāt virsū sēž liekēžu garīdznieku varza?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-03-20 01:50 (saite)
No visiem maniem neskaitāmajiem tekstiem tev jau sen būt vajadzējis izlobīt, ka esmu pret jebkādu big goverment formu, decentralizācija - tā ir konsekventa tēma.
Lai gan teokrātija būtu stilīgi, tā nav kristietība, ir pret rakstiem un Jēzus sacīto. Garīdznieki dara savu darbu, valstvīri savu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?