gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-19 15:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
(((viņi)))
https://www.biblebelievers.org.au/expelled.htm
Tūlīt pateiks, kas sūdīgs avots un es ir antisemīts (smieklīgs/viltīgs jēdziens, ņemot vērā, kā lielākie žīdu nīdēji paši ir semītu grupai piederīgi).

Enīvej, ko mēs no tā varam secināt? Visi pārējie ir genocidāli maniaki un ļaundari pēc savas dabas un nez kāpēc irracionāli ienīst žīdus.

Žīdiem ir kaut kādas nacionāl/etnisk/reliģiozas īpatnības, kas viņus padara par nevēlamiem vairumā zemju, kur viņi nav pamatnācija, tāpēc derētu sākt strādāt pie savām problēmām, nevis tikai vainot citus un censties izspiest pašlabumu no sava mūžīgā upura sindroma.

Trešais variants?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mako
2018-03-19 15:57 (saite)
IMHO tas Svešā jautājums.
Cita reliģija, cita matu krāsa un faktūra. Un neasimilējas ne velna, precas tikai uz savas tautas pārstāvjiem.
Savā vairumā cilvēki mīl Savējos un nemīl Svešos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ulvs
2018-03-19 16:12 (saite)
Gan, gan. Svešo ar saprotamu morality var eventuāli pieņemt lielākoties. Taču svešo, kurš dzīvo pēc x kultūrā nepieņemamiem baušļiem (appis goiju, atņem viņam naudu) gan pieņemt ir grūtāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2018-03-19 18:20 (saite)
Nu žīdiņiem tas savs/svešs ir hipertrofēts. Dauzi mani te noteikti nosodītu par šādiem vārdiem, bet es uzskatu, ka žīdi ir pirmkārt oriģinālie (pirmie) nacisti cilvēces vēsturē un paši kaismīgākie šajā nodarbē. Nacistiskā Vācija izcēlās aiz groteskām "in your face" metodēm un to, ka tas pirmo reizi notika vienas nācijvalsts ietvaros, kamēr žīdi pirms Izraēlas praktizēja savu ksenofobiju dažādās pasaules malās un līdz ar to daudz smalkāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-03-19 18:32 (saite)
Jā, žīdi metaforiskā nozīmē tiešām ir pirmie nacisti. Tieši tāpēc viņi ir tik kruti, un uzsveru - metaforiskā nozīmē. Atšķirībā no nacistiem vai muslimiem, žīdus interesē monoteisms tikai savā nelielā zemes pleķī, visa pārējā tiesa un vara ar citām tautām rīkoties un tiesāties pieder tikai JHWH. Atšķirībā no muslimiem vai nacistiem, žīds savu pārākuma un atšķirīguma apziņu gan paturēs pie sevis, nebāzīs to pārlieku daudz citiem virsū, turklāt paralēli strādās, lai tieši palīdzētu gojiem un vispārējai kultūrai. Žīdu ieguldījums Eiropas kultūrā - zinātnē, mākslā, literatūrā, nemaz nerunājot par reliģiju - ir nenovērtējams. Izraēla arī šodien, piemēram, savas ūdens apsaimniekošanas tehnoloģijas ekportē uz Āfriku utml.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-19 18:43 (saite)
Jā, viņi kaut kādā ziņā ir lieliski 'asseti' priekš host nācijām, jo piekopj kultūru, kas veicina inteliģenci un korektu darba ētiku. Žīdi ir ļoti labi audzināti un pašdisciplinēti, kas ir tikums pats par sevi. Domāju, ka cēlonis viņu un citu tautu konfliktiem ir tieši ksenofobija un nevēlēšanās asimilēties. Jā, tieši no žīdu jeb ebreju (kuriem dikti tīk šis vārds) puses.
Tas, protams, pats par sevi neko nenozīmē. Nevienu nav jāsit un piespiedu kārtā jāpārmāca, nedod Dievs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?