gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-11 19:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
At least I understand now why Germans are so hated. In fact I am beginning to hate them myself.

They are incapable to refuse allegiance to their prevailing leaders, right unto the catastrophe. They followed Hitler in '33-45 when it was "Deutschland Über Alles" and now they follow in the exact opposite direction. Even though it's 100% clear now that those politicians are the worst enemies of Germany. What a lousy nation of yes-men.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krishjaanis2
2018-03-12 00:29 (saite)
Tu, protams, mēģini te uzbudināties un iedomāties no sevis esam baigo trolli un kurinātāju, bet apsver, lūdzu, vēlreiz, ka tava komentāriskā nihilisma dēl Eiropas zārkā tiek iedzīta vēl kāda kārtējā muļķības un ego tuvredzības vadīta nagla. Taviem smiekliem nav vērtības, vērtība ir civilizācijai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brood
2018-03-12 07:45 (saite)
....Civilizācija jau nu galīgi nav apdraudēta, ja ar civilizāciju saprot Eiropas IKP, infrastruktūru, biznesa apjomus un iespējas, zinātni, utt. Saraceņu antihigiēna, ja tāda sastopas, ir pēdējais, kas grauj civilizāciju nopietnā šī vārda nozīmē! Tad jau gnidrologs arī grauj civilizāciju ar savu dzīvesveidu un attieksmi pret “normijiem” lol

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-12 21:06 (saite)
Nu teiksim apspriežamajā Vācijā jau katrs trešais pusaudzis ir kaut kāds melnis, kas nozīmē, ka divu, augstākais trīs paaudžu laikā (pie optimistiskas projekcijas, ja lietas turpinās kā tagad) Vācijā vācieši būs sīka minoritāte. Ko tas nozīmē no seku aspektā, kā tev šķiet? Ka turki, somāļi un pakiji kļūs par jaunajiem raķešu inženieriem, finansistiem un LGBT tiesību aizstāvjiem? Laik, kā viņi uzskatāmi demonstrē savās dzimtenēs, no kurām nākas bēgt, lai nebūtu jādzīvo sūdbedrē? Padomā loģiski kādreiz.

Eiropa ar savām tradīcijām dzīvos vēl ilgi pateicoties "nacistiem" ārpus Rietumeiropas un iespējamiem apvērsumiem šur un tur, bet ģermānija kā mūžīgais vanabī Eiropas hegemons vienmēr jātur zem lupas. Man piedrāzt, ja viņi izmirst sava stulbuma dēļ, bet slimība jālokalizē, jāatzīst un jāizolē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis2
2018-03-13 01:33 (saite)
Ak, lūdzu, arī Saūda Arābijā, Palestīnā (Gazā), ISIS pārvaldītajos apgabalos ir kaut kādas "civilizācijas" pazīmes (saūdiem ir savas universitātes, debesskrāpji, high-tech lietas utml). Bet vai tā ir civilizācija, kurā vēlies dzīvot tu, padomā vēlreiz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis2
2018-03-13 01:38 (saite)
Šajā gadījumā mēs runājam kaut vai par tādu konkrētu civilizācijas pazīmi, kā sekulārā un reliģiskā likuma nošķīrums, kas - grozies, kā gribi - vēsturiski ir bisjsi sastopams un nāk tieši no Eiropas vai tai pietuvinātas civilizācijas. Šī nošķīruma ietvaros tu, piemēram, vari katru dienu neproblematizēti sapņot par eskortpakalpojumiem, un nekāda tikumības policija nenāk un nesit pa pirkstiem un neapprecina tevi tuvākajam vairāksolītājam (vai nepārdod verdzībā, diespasarg'). Bet ja nākošās paaudzes (25 gadu laikā) muslimu skaits EU turpinās pieaugt kaut vai līdz 25-30%, vari būt droša, šariats tādā vai citādā formā agrāk vai vēlāk ienāks arī tavā dzīvē, un tad par tādu civilizāciju, kādu pazīstam šobrīd un kuras privilēģijas tu baudi ar katru cibas ierakstu, tas viss būs pagaisis, vai vismaz stipri apgrūtināts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]apokaplis
2018-03-13 21:03 (saite)
Paldies visiem svētajiem, ka tādiem kā tev neļauj noteikt, kas ir un kas nav civilizācija.

aizej apskaties labāk vai maximā alum nav atlaide

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-14 00:02 (saite)
Vispār oftopiks parasti tiek dzēsts tā kā, ja tava vienīgā prasme ir sacerēt neasprātīgus tekstus par postētājiem, tad turpmāk ļauju tev to darīt savā cibā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]apokaplis
2018-03-14 17:56 (saite)
puis, tu esi offtopiks, postējot savu austrumeiropas dzīvesskatu no apakšas par rietumeiropu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis2
2018-03-14 21:32 (saite)
paldies visiem svētajiem, ka tādi kā tu nespēj pat vienu domu noturēt fokusā, kur nu vēl uztverami eksternalizēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]apokaplis
2018-03-14 22:18 (saite)
es to katru dienu par lielu naudu daru profesionāli

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?