gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-10 21:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Btw, tas, ka kādreiz tev kaut ko uzdiršu vai citādi rupji izsakos nenozīmē, kas es tevi ienīstu vai gribu būt riebīgs principa pēc. Tas tā. for the record. Arvisiem cibas jūzeriem, kuriem bieži sanācis ķildoties, ķildošanās bieži vien sākās tieši tāpēc, ka bija interesanti kontaktēties ar cilvēku. Cilvēks ar radikāli citādu viedokli, bet ļoti daudz domu bagāžu aiz sava viedokļa, līdz ar to daudz ko runāt. Piem. mums ar Hederu vai Krii nesaskan viedokļi par vīriešu/sieviešu vēsturisko attiecību būtību, bet varam arī normāli un interesanti par to parunāties. Izņēmumi ir tikai tādi kā diegabiksis, kas ir ģibila un cilvēki, kas ir beisiklī tautieši knābji un kindzuļi, peim. pinjons un ctulhu. Pirmais ienāk tikai, lai uzdirstu vai pajokotu (dažreiz asprātīgi, par to viņu nedaudz mīlu), otrais ir willfuly pieņēmis ciema idiota lomu, kas lien internetos, lai dirstu jerundu. Visi pārējie puslīdz aktīvie cibiņi, neraugoties uz viedokļu atšķirībām, man ir interesanti un asumi savstarpējā komunikācijā no manas puses nav personīgas nepatikas izpausme, bet riebums pret izteiktajām idejām. Kaut kā tā.
Un vispār, lamāties ir forši un to vajag. Tas ir šīberis, kuru šad tad jāpaver, jo uzspēlēta etiķete ar laiku sapiš mozgas. Ja gribās pateit BĻAG, tad jāsaka BĻAĢ un viss bļaģ.

edit: vēl Honeybee. Cilvēks ar ķipa akadēmisku izglītību, bet bez spējas vai gribas piedalīties diskursā zem patriarhālās loģikas žņauguiem


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2018-03-11 11:08 (saite)
Tur jau ir tā lieta, ka tavas zelta zivtiņas smadzenes nespēj uzģenerēt kaut ko, kas mani reāli spētu задеть за живое. :)

Tā ka labāk ej uzkopīpeisto kaut ko no saviem alternatīvo faktu avotiem - tas tev padodas daudz labāk, nekā opašam ko uzdrukāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-11 12:41 (saite)
Ārpus rakstiem par savu profesionālo tēmu, tu cibā nemēdz apspriest idejas, bet cilvēkus, kas liecina nevis par to, ka tevi nekas ņezaģivajet za živoje, bet smadzenes principiāli nav spējīgas uz ideju apspriešanu pēc būtības. Kā reizi fakts, ka neraugoties uz nespēju jebkādā veidā formulēt viedokli, tu tomēr regulāri ienāc, lai kādam pateiktu ka viņš ir lox, liecina, ka tevi ļoti daudz, kas zaģevajet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2018-03-11 15:29 (saite)
Kārtējās manis iepriekš teikto ilustrējošās gnidrologa fantāzijas - acīmredzamu glupību gvelšana par citiem cibiņiem. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2018-03-11 15:42 (saite)
Minētais vismaz daļēji izriet no acīmredzamajiem gnidrologa kognitīvo spēju traucējumiem, nespējot adekvāti uzvert otra rakstīto, uz ko zemāk jau norādījusi [info]krii.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?