gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-09 22:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesanti, ka mūsu banālais aforisms 'septiņreiz izmēri pirms nogriez' vienlaikus ietver sevī gan zinātniskās metodes pamatprincipus (atkārtojamība, metodes precizitāte), gan to overhyped Bajesa metodi varbūtību žonglēšanu, - jo vairāk reiz izmērīsi, jo lielāka varbūtība izmērīt pareizi. Bet nē, senāk cilvēce bija tupa lelele. Muh enlightenment, muh scientizm muh dialektiše materializm. Nu mēs esam tādā zirgā, ka viss vecais jāizmet miskastē.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: http://knowyourmeme.com/memes/ha-ha-ha-oh-wow
[info]ctulhu
2018-03-11 14:56 (saite)
nu okej priekš tam ir visāda izglītošanās kontrole un pielaižu sistēma, tb kvalifikācijas eksāmeni, diplomi un tā tālāk. To sistēmu visi var lietot vienādi, sākotnējie nosacījumi visiem vieni un tie paši un tālāk kā sanāk. Kas ir galvenais? Galvenais ir lai nesanāk kā ar Tjūringu vai Meitneri, tb viņiem sačakarēja dzīvi aiz kaut kādas huiņas. Ko mums vajag? Mums vajag lai šada nerelevanta huiņa nevienam saprātam dzīvi nečakarē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: http://knowyourmeme.com/memes/ha-ha-ha-oh-wow
[info]axsys
2018-03-11 14:59 (saite)
"To sistēmu visi var lietot vienādi, sākotnējie nosacījumi visiem vieni un tie paši un tālāk kā sanāk."

Arī nē. Neviens tiem eksāmeniem nelaidīs klāt dauņus ar divciparu iq, par ko tāpat ir zināms ka viņi tur tikai atsēdēs un nosiekalos papīru. Nē nu, varbūt tu laistu lai tiktu izpildīti vienlīdzības rituāli bet man vismaz vēl neliekas ka tu esi tiktāl ideoloģijā saspiests.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: http://knowyourmeme.com/memes/ha-ha-ha-oh-wow
[info]ctulhu
2018-03-11 15:02 (saite)
Nēnu dauņi atsijāsies vnk uz daudz agrākiem eksāmeniem, piemēram ja cilvēkam ir tāda iedzimta diagnoze, ka viņš neiemācās staigāt un runāt, tad viņš atsijājas jau tajā līmenī un atrodas slimnīcā, tiek ārstēts/ rehabilitēts ar tādām metodēm, kādas jau nu mums ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?