gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-02-28 06:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Paskatoties uz politiskajiem un sociālajiem procesiem pēdējo laiku Rietumos kļūst skaidrs kāpēc gandrīz visur un visos laikos sievietei netika doti rokās varas groži ārpus mājas pavarda. Tas, kas notiek šobrīd bija tieši tas, ko paredzēja cilvēki senatnē un ieviesa tradīcijas, lai to nepieļautu. Visticamāk arī pats vājais dzimums bija pietiekami vieds, lai saprastu, tāpēc nav pieredzēti nekādi nopietni "sieviešu dumpji" atšķirībā no vergu, zemnieku u.c. tiešām apspiestu cilvēku aktivitātēm.
Ja cibas kontingents ir puslīdz atbilstošs spogulis globālajam stāvoklim, tad acīs krīt, ka vis nesaprātīgākā ir tieši izglītotā meitiešu daļa, jo blakus regulārajam komplektam, emocijās un subjektīvismā bāzētai spriešanai, evolucionāri izstrādātam manipulatīvismam, kas ļāvusi gūt ietekmi pār vīriešiem ne tikai labā izskata dēļ, klāt nācis pamatīgs entitlements un nepamatoti augsts pašvērtējums. Sorī, ja tu turpini uzvesties kā bāba un spriest kā bāba, tev vēl ar vien labākā vieta ir ķēkšā un tu to zini. Protams, Wisdom šobrīd ir 'dump stat' visiem, neatkarīgi no dzimuma.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snauts
2018-02-28 14:17 (saite)
Vai tas kaut kā arī skar tevi personīgi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-02-28 18:10 (saite)
Tīri personīgi, nepastarpinātā ziņā. Vecāki, audzināšana un aftermath. Rīltaimā, vairāk drūmi vērot something crach and burn no malas un saprast kāpēc tā notiek. Man nav pretenziju pret konkrētiem indivīdiem kaut kādā dziļi emocionālā līmenī. Saprotu, ka visi, ieskaitot mani, tik tiešām laikam ir kaut kādas dialektiskas straumes spungulis, kas peld un viss.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?