gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-02-20 22:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kontekstā ar to prostatūcijas figņu
Cik daudz vecu, laimīgu prostitūtu jūs zināt? Nu okej, laimīgu būtu stipri teikts, ar dzīvi mierā. Varbūt ir kādi statistikas dati (pīr revūdi, prōtams lewl) par ex-prostitūtu dzīvēm pēc tam, kad viņu ļerpatainās miesas nevienam nahuj vairs nav vajadzīgas?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]brood
2018-02-21 00:41 (saite)
Prostitūcija vulgaris vienmēr ir saistīta sociālām problēmām - nabadzība, narkomānija, zemu IQ. Tā, ka tāda diena nekad nepienāks, kad ar lepnumu stāstīs, ka mamma "mauka" karjeras dienās. Nevajag novest līdz absurdam. Noteikti vajag apkarot ielu prostitūciju, es uzskatu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-02-21 05:44 (saite)
"saistīta sociālām problēmām - nabadzība, narkomānija, zemu IQ"

Varu iedomāties argumentu, ka tas jau viss tikai dēļ tās stigmas, ko uzlikuši kādi ļauni balti patriarhi.:) Vismaz tā tiek klasiski skaidroti citu 'minoritāšu' feileri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snauts
2018-02-21 08:25 (saite)
Es tur pat atzinos, ka neesmu pret apkarošanu un uzskatu, ka tai jābūt legālai, tikvien ka nosodāmai, manuprāt līdzi kā alkohola lietošanai.

Savukārt tu saki ka tā kandža tā jau tā sliktā un nosodāmā, savukārt vīna baudīšana par 200EUR pudelē, kur pa priekšu jāiziet speciāli kursi, lai prastu novērtēt, tur gan nav nekā nosodāma. Es to uzskatu par divkosību, bet dubulti standarti jau ir visur, tā pasaule ir iekārtota.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brood
2018-02-21 09:02 (saite)
Tātad pēc būtības - ja es saku, ka ešana antisanitārā virtuvē ir jāapkaro, jo cilvēki tur indējās, bet atbalstu ēšanu pieczvaigžņu retorānā - tad es esmu divkosīga? :))

Labs vīns saprātīgās devās un saprātīgu cilvēku rokās pat veicina labu veselību un labklājību kopumā. No kandžas mirst, jā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snauts
2018-02-21 11:07 (saite)
Jā, tieši tā, viena un tā pati rīcība nevar būt morāli atbalstāma augstākajiem slāņiem un morāli nosodāma zemākajiem, tas ir netaisnīgi, un lai gan dzīve ir neglābjami netaisnīga, tomēr ja mēs vismaz neizliekamies kaut cik taisnīgi, tad labas un sliktas rīcības jēdzieni zaudē vispār jebkādu jēgu. Sabiedrība bez kopīgām pamatvērtībām manuprāt nav spējīga eksistēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?