gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-01-12 20:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Paskatoties to Trampa un abu partiju sanāksmi sakarā ar imigrācijas (DACA n shit) jautājumu, man neviļus radās asociācija ar vecajiem labajiem Domburšoviem, kur tiek savākti visādu rangu un partiju runasvīri. Viņi pārsvarā lej savu iestudēto ūdeni, kas ir paredzams, tāpēc Domburs, kā vulgārs kretīns, viņus regulāri pārtrauc, lai beidz dzīt sviestu, bet runā par lietu. Cilvēkiem, kas domā, ka Trampam nav kaut kas mājās vai viņš nav racionāli domājošs aģents, derētu paskatīties.
Varētu iemest dažus linkus uz pāris foršiem jūtūbsižetiem PAR to, bet gan jau, ka cilvēki, kas interesējas jau redzējuši.
Pēcvārdā gribu pateikt, ka tik tiešām esmu Trampa 'fans', kā Pinjōns saka. There, i said it. Nu viņš ir fucking likeable pat ar visiem viņa trūkumiem. Viņa "naivā nelokāmība" un spēja nesalūzt against all the odds + pilnīgi soft, inteliģentais runas veids kādā viņš parādās nopietnās sarunās, ārpus tvitera. Un jā, viņš liekas "genuine". Varbūt neveikli, bet jams ir last remnant of american dreamn ASV politikā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2018-01-12 20:54 (saite)
Kāds ir tavs viedoklis par Asandža pausto domu, ka uz Trampu beigu beigās pat "lika" Klintone un viņas koalīcija (apzinoties, ka tūlīt piedzīvos zaudējumu)? Jautājums principā ir par un ap deep state esamību. Un tas teātris ar ziloņiem un ēzeļiem, well, ir tikai teātris priekš idiotiem, kuriem patīk katru dienu slimīgos apmēros fantazēt par tādiem mentāliem konstruktiem, kā galēji kreiss vai galēji labs (protams, procents, divi uz to arī reāli pavelkas).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-13 04:33 (saite)
Kādā ziņā lika?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2018-01-12 22:11 (saite)
viss ir jauki bet piemēram atdot krievijas diplomātiem tiešām slepenus dokumentus pa taisno no seifa ir emmm nu drusku tā kā neprofesionāli, arī tad ja doto infu krievien tiešām vajadzēja atdot un tas tika gatavots.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-13 04:33 (saite)
Un par ko tieši tu runā? Atkal esi skatījies CNN or smth?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2018-01-12 22:13 (saite)
Nu tb es par to, ka tas tips meibī arī nav episki ļauns kā viņu mālē pretinieki bet savas neveiklības un impulsivitātes dēļ viņš var nogāzt podus, ok var arī nenogāzt, atkarājas cik un kādi ir visi pārējie, nav jau monarhija galu galā

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-01-13 01:29 (saite)
Kas ir tie podi, kurus hipotētiski, redz, var nogāzt tikai Tramps, bet nevar nogāzt neviens cits no ietekmīgo pasaules valstu līderiem, nemaz nerunājot, piemēram, par LV utml (vairums LV vadošo un "ietekmīgo" politiķu ir bijuši visnotaļ "nekompetenti", bet, hei, dzīvojam taču dēmokrātijā, nevis nookrātijā he he)?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2018-01-13 04:14 (saite)
LV neko nevar nogāzt tāpēc, ka LV ir sīks sūds ko ārpus formālas pakazuhas neviens nekur tāpat neņem vērā. Aber par Trampu jau neviens nesaka, ka ir kkādi unikāli podi ko var nogāzt tikai viņš. No svara ir tas cik liela ir iespēja, ka viņš vai kāds cits nogāzīs tos pašus parastos podus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2018-01-13 05:03 (saite)
Viņš noteikti nav neveikls un impulsivitāte varbūt mēdz izpausties viņa ārējās izpausmēs, bet pilnīgi noteikti ne reālā politiskajā darbībā. Tur viss ir samērā kalkulēti. Par impulsivitāti bļauj streipa tipa komentārieši, jo priekš viņiem piemēram pats fakts, ka nelegālā migrācija tiek apspriesta ir nacisms - protams totāli impulsīvi lewl. Noone's illegal. je suis blah blah

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-01-13 19:01 (saite)
Jebkuram racionālam cilvēkam vajadzētu būt tūlītējai skaidrībai par šo "jezgu", tiklīdz ieslēdz CNN vai BBC, kur jau otro dienu vairums raidlaika aizņem "šausmināšanās" par šo varbutējo "incidentu".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vaiksts
2018-01-13 00:05 (saite)
Vari ielikt tavuprat vislabako video, kur Trampu parada laba gaisma?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-13 04:55 (saite)
Domā tīri viņa uzstāšanos vai kādu komentāriešu raidījumu, kur viņš tiek apspriests?
Noteikti nevarēšu uzreiz atcerēties visu iespējamo, kas pēdējā gada laikā skatīts, bet no pēdējā var, piemēram, iečekot to migrācijas sanāksmi (https://www.youtube.com/watch?v=RRMTgbX-MPg) tīri, lai cilvēki, kas tiešām domā, ka Tramps ir traks vai iracionāls, redzētu kāds ir viņa normālais sarunu modus operandi. Viņa 'vienkāršība' izpaužas tādā veidā, netiek liets tukšs ūdens un teiktas platitūdes, kā tas būtu no Obamas (kas šo tēmu nerisinātu in the first place - nation of laws my ass) vai pat Krūma.

No raidījumiem, kas vispār ir ne tikai par Trampu dabiski, bet ASV politikām kopumā, ļoti sakarīgs ir Andrew Klavan show (https://www.youtube.com/watch?v=tLgCH-JX3hk). Domāju, ka Klavans (vai Kleivens) būs pietiekami likeable čars pat priekš left leaning liberāļiem, kas nav galīgi traki. Viņš pat sākotnēji bija negatīvs pret Trampa ievēlēšanu, bet izskatās, ka šī gada laikā ir pamazām arī kļuvis par ja ne fanu, tad mērenu atbalstītāju. Jebkurā gadījumā, balansēts mēreni konservatīvs djūds, kas runā par lietām bez pompas un sloganiem. Ir daudz kas vēl, bet tagad ir 4 no rīta un mņe ņekogda.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-13 06:17 (saite)
Man vēl patīk šitajā kanālā ieliktie žestu valodas tulkojumi gan par Trampu pašu gan viņa oponentiem. https://www.youtube.com/channel/UCXG8i4PE6-mxh52nFKwMkcg

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?